|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še vedno negativen
26.6.2007 9:03:17   
naty85
Sedaj mi user posted image  zamuje že 22 dni, pogosto mi je slabo ampak ne tako da bi mogla bruhat, špikanje v jajčnikih je prenehalo, prsa mi bo razneslo, trebuh je zelo napet, teža mi niha gor dol, test pa še vedno negativen. Kaj pravite?
Sicer grem jutri h ginekologu, ampak me zanima kaj ve pravite na to?

že v naprej hvala za odgovore in veliko user posted image  user posted image  vam želim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še vedno negativen
26.6.2007 9:09:36   
stunfek
zamuja ti pač. pušenjak pravi, da to ni nič hudega.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu naty85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 9:15:54   
tamala_82
hmm, naty85 - težko rečem ... lahko da ti zamuja, lahko pa da maš res minimalno količino hormona in ga test ne zazna! Moja mami je bla z mano nosečka 2,5 mesca preden ji je test pokazal user posted image - sej je res, da je to tok pa tok let nazaj, sam obstajajo tut takšne! Sicer pa - sej imaš jutri ginekologa in vsi dvomi se bodo razblinili!!

Držim pesti pa čim manj nervoze in razmišljanja!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 9:19:21   
murkica
Zdravo naty85.

Ne vem kaj naj ti rečem, tudi meni sedaj prvič v življenju zamuja menstruacija in to 10 dni, pa je test negativen. Ko sem se pogovarjali z mojo mamo je rekla, da je njej vedno test pokazal pozitivno, ko ji je menstruacija zamujala okoli 14 dni, prej pa je bil negativen. Ne vem kaj naj ti rečam, pokliči ginekologijo po telefonu in vprašaj kaj ona misli.

Sicer pa kar sem nekje v neki drugi temi prebrala, da ni nič narobe, če ti zamuja tri mesece ne vem čisto kako je s tem. Če ne drugega se verjetno potem tudi te tri mesece ne prime, ali pač?

Kaj pa krvne preiskave, ali katera ve kako hitro se po krvi 100% vidi, če je nekdo noseč? Pa a to lahko opraviš pri osebni zdravnici ali moram iti k ginekologu, ker tam bom tako ali tako 3. mesece čakala na vrsto?

LP

Murkica

< Sporočilo je popravil murkica -- 26.6.2007 9:20:55 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 9:40:40   
Naty*
murkica to je res, da enim pokaže test kasneje user posted image kot drugim. Pač odvisno od hormona. Baje (to sem zasledila na tem forumu) pa krvni test pokaže takoj. Mislim pa, da ti tud pri G ne bo treba tolk časa čakat, ker take primere vzamejo naprej. Saj ti samo napiše listek za kri dat. Pokliči jih pa vprašaj, saj te nič ne stane. Glede zamujanja pri M je pa tud tko, da se lahko zgodi da M kakšen mesec sploh ne pride. Kako je pa v tistem času z O pa zanositvijo pa res ne bi vedla. Če zgubiš določen del telesne maščobe ali pa če si pod stresom lahko M izostane.

Rajš pa razmišljajmo, da je to zaradi user posted image , ki se bodo pokazale v prihodnosti user posted image . Pa veliko sreče, da bi se res...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 12:10:25   
Srčekgirll
Jst je tud leta 2004 in 2006 v juniju nisem imelauser posted image pa nism bla noseča. Zakaj se to dogaja ne vemuser posted image , prej se mi ni nikol to zgodilo. Leta 2003 sem namreč prenehala jemati kontracepcijske tabletke ( jemala sem jih 4 leta ) in do sedaj se mi je to 2x zgodilo. Upam, da se mi ne bo to dogajalo na vsake 2 leti. user posted image Vseeno vpraš G kaj bi to lahko bilo. Jst sm bla pri njem pa nism dobila odgovorauser posted image , samo potrdil mi je, da je vse OK z mano.
Srečno!
Upam, da bouser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?