Sulfinija -> HURA,HURA,HURA,HURA,HURA!!!!!!!!! (2.11.2004 18:58:19)
|
Punce zadnjič sem delala test baby check,ker mi je zamujala :hudicek: in je pokazal negativno. Danes je bil 38.dan in sva šla z možem v Avstrijo in kupila sem podoben test CB in ne boste verjeli po vseh mukah,ambulantui za neplodnost,neprespanih noči SEM SREČNA VESELA NOSEČKA!!!!! :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:Postala bom srrečna mamica in moj zlati možek srečni okča.:bravo::bravo::bravo::bravo:. Jutro zjutraj bom poklicala G in se naročila na pregled in upam,da bo vse ok. LP in vsem,ki se borite z istimi mukami kot sem se jaz 19.mesecev želim in vam svetujem prosim vas ne obuzpat saj boste kmalu vse v 9nebesa.Moje sanje o pikici in vozičku na treh kolesih so se uresničile. Hvala vam za vso podporo,ki ste mi jo v tem težkem času nudile,svetovale,... VSEM ŠE ENKRAT ISKRENA HVALA IN PO PREGLEDU SE ODSELIM NA FORUM PRVIČ NOSEČA VAM VSEM STARIM BORKAM IN PRIJATELJICAM PA ŽELIM ČIMPREJ,DA SE TAM SREČAMU IN DA BOSTE VSE KMALU ZAGLEDALE :modri::modri::modri: KOT SVA JIH DANES MIDVA Z MOŽEM!!!!!!!
|
|
|
|