a rabim stajico? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Bubacka -> a rabim stajico? (25.6.2007 22:32:28)

Zanima me ena stvar... moja hcerkica stara skoraj 7 mes. Ze lepo sedi, imam jo na tleh na dekici... igra se z igrackami, z mano i ockotom... ne plazi se... ampak rada bi vedla po vasih iskusnjah, zaradi cesa dajo otrocke v stajico? Zarad tega da se dvignejo na nogice cim prej ali zarad varnosti, kdaj mamica rabi kaj nardit doma?... razmisljam ali rabim kupiti stajico, ali ne?... ker imam prenosno posteljico, in bi lahko ta malo bi dala v njo, ampak tam ni za kaj se oprejeti da bi se dvignila... A res pomaga stajica da se zacnejo dvigovat, ali lahko tudi brez?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]




ajna12 -> RE: a rabim stajico? (25.6.2007 22:34:35)

Jaz je nisem imela pri nobeni hčerki. Sem tudi jaz razmišljala a jo kupiti ali ne, pa se mi je na koncu res zdelo škoda denarja. Saj pravim, pogrešala prav nič.




Putka -> RE: a rabim stajico? (25.6.2007 22:39:40)

Imela sem sposojeno, malo imela not predvsem zaradi varnosti. In da sem imela malo miru pri kuhanju, obisku wc-ja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , se je lepo not igrala. Zelo težko, da se otrok začne dvigovati v stajci, saj nimajo tolko moči, da se na roke gor potegnejo. Naša se je zelo hitro postavljala na noge, ponavadi ob stolu ali mizici.

Meni je bila stajica super, bomo nabavili svojo (ali prenosno posteljo) ko bo čas za to.

Ko se bo hotla dvignit, bo že našla način, ne skrbi. So zelo iznajdljivi, še preveč. Tudi stene prenosne posteljice so dobra opora.




Anonimen -> RE: a rabim stajico? (25.6.2007 22:40:26)

Mi je nismo uporabljali.

Kolikor se meni zdi je namenjena bolj temu, da ima mamica vsaj malo miru (za kar lahko uporabiš tudi prenosno posteljico).

Za dvigovat se je dober tudi kavč, če vam ga ni škoda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa še bolj trdna in stabilna opora je.




Anonimen -> RE: a rabim stajico? (25.6.2007 22:45:52)

Mi je nismo imeli.




Marogica -> RE: a rabim stajico? (25.6.2007 22:52:17)

Mi smo jo imeli pri obeh, in bi jo zopet uporabljala, če bi še imeli kakšnega otroka. Mi stanujemo v hiši in če je bilo teba iti v klet po pijačo, mleko, ali je pozvonil poštar...kam z otrokom? OK, poleti bi ga lahko še s seboj vzela, pozimi, da bi ga pa oblačila, zato, da bom podpisala priporočeno pismo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne.

Otroka sem dala v stajico tudi, ko sem morala na WC ali na cigareto(ne kadimo v bajti), ali ko sem kaj kuhala in ko sem hotela 10 min miru, ko mi je stal neprestano za nogami...

PRoblemov ni bilo nobenih, otroka sta se igrala-občutek "kletke" imamo samo mi, starši, otroci ne komplicirajo tako zelo. Nikoli...

Kasneje pa mi je služila za mesto, kjer sem imela popsravljene igrače[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




andrejaz -> RE: a rabim stajico? (25.6.2007 22:53:20)

pri ta prvem smo jo imeli in jo uporabljali samo občasno, največkrat je imel notri plastične žogice
pri drugi pa je nimamo, ker tudi nimamo prostora, pa je nič ne pogrešam




Anonimen -> RE: a rabim stajico? (25.6.2007 22:54:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Kasneje pa mi je služila za mesto, kjer sem imela popsravljene igrače[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Mi jo mamo tu za to. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




AKP -> RE: a rabim stajico? (26.6.2007 9:53:38)

Pri obeh sem jo uporabljala že od tretjega meseca naprej. Otroka sem malo podložla in sta imela krasen razgled po stanovanju in sta se malo zamotla. Kasneje sta se zelo rada v njej igrala. Jaz pa sem v tistem času lahko lepo v miru skuhala ali pospravila, obesla perilo...  ker sem vedela, da je otrok na varnem. Jaz sem res zelo rada uporabljala in tudi otroka sta bila zelo rada v njej.




Anonimen -> RE: a rabim stajico? (26.6.2007 10:01:11)

Jaz pa sem v tistem času lahko lepo v miru skuhala ali pospravila, obesla perilo... ker sem vedela, da je otrok na varnem. Jaz sem res zelo rada uporabljala in tudi otroka sta bila zelo rada v njej.



Enako.




sonchica -> RE: a rabim stajico? (26.6.2007 10:08:28)

mi smo jo imeli in jo še imamo za okras :))
ampak mali ni nikoli hotel biti not , pa sem mu noter nabasala igrač pa še igrač in je vse ven metal in kričal na ves glas!




martinuška -> RE: a rabim stajico? (26.6.2007 10:12:19)

Mi imamo prenosno posteljico namesto stajice. Sem si rekla, da bom najprej to preizkusila, če bo ok, preden bom spet dala brezveze denar ven za nekaj, kar ne bom uporabljala. In zaenkrat se kar dobro obnese.




Naja30 -> RE: a rabim stajico? (26.6.2007 15:23:04)

Če imaš prenosno posteljo, lahko kar to uporabiš. Vsaj jaz bi, samo mi nimamo nič od tega in verjetno ne bom kupovala.




lilka -> RE: a rabim stajico? (28.6.2007 15:58:08)

Potem bom pa jaz prenosno posteljo kupila, če je lahko še za stajico, ker samo za na morje, si bi jo sposodila, sicer pa tako pretirano draga tudi ni.....




Stran: [1]