Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 2.11.2004 18:24:55
|
|
|
|
anajmad
|
Rade vole, ampak sem iz Izole. Vseeno pa vam želim dober:kava:
|
|
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 2.11.2004 18:37:30
|
|
|
|
naja78
|
evo mene lana.ampak kokr bi se zmenle,sva istočasno na RR.HA HA Jaz sem za - predlogi:mercator center,cyti park,kolosej, mal še ve povejte.
|
|
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 2.11.2004 18:39:30
|
|
|
|
naja78
|
zdaj moram pa z RR, jutr pa poškilim v službi vi se pa mente.pride moj dragi,pa da nav reku da skos gor visim,ha ha ha.
|
|
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 2.11.2004 18:42:51
|
|
|
|
Joni
|
Kje pa imate namen kofetkat - jaz bi rade volje prišla, samo ne vem, kako bo z mojem možekom, mi mora dat dovoljenje;)! Mal heca, da ne bo katera res mislila, da je tak tiran - v petek se vrača službeno iz tujine in ga grem iskat z avtom - če bi to lahko uskladila, bi se vam pridružila, rade volje! Mi lahko poveste točno uro in kje, prosim! Joni:metulj:
|
|
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 2.11.2004 19:03:03
|
|
|
|
pika74
|
Jst bi tkoj bla za, sam sem v petek še v Sarajevu. Pa drugič:kava::kava::kava:. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 2.11.2004 22:36:06
|
|
|
|
kimi
|
o pika bi bila sedaj na tvojem mestu v sarajevu
|
|
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 3.11.2004 8:07:54
|
|
|
|
pika74
|
kimi a greš namest mene;) - mam že karte in €€€ prštimane. Men bi bolj pasal doma bit. Nism še čist fit zarad HSG.
|
|
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 3.11.2004 11:20:45
|
|
|
|
Urša76
|
bejbe, jaz bi tudi šla z vami na :kava:, sam delam do približn pol štirih, kar pomeni da bom v ljubljani okoli 16:00, 16:15. saj veste: gužva :grrr:. če boste kje na robu mesta, kot je predlagala naja78 (mercator center, celovška?, city park ali kolosej), pridem for sure! lep dan vsem, urša
|
|
|
|
Prijave za kavico!!!!!!!!!!!! Petek popoldne!... 3.11.2004 12:09:58
|
|
|
|
naja78
|
no kdaj gremo???:bravo: bi bilo uredu tam okoli 17.30.?domov na južno pol pa na kavico. lana kje si???????????? pa povejte kje,meni je vseeno,nekje tam da vemo vse pridet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?