spužva za v prenosno posteljico (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

livia -> spužva za v prenosno posteljico (25.6.2007 14:36:24)

Kupila sem prenosno posteljico, ker gremo na morje, pa se mi zdi dno vseeno malo pretrdo in bi rada notri dala kako spužvo ali kaj podobnega. Vem, da se kupi tako zložljivo v BC, vendar je za moje pojme ful predraga. A se da kje pobodno spužvo kupil in odrezat po meri 120x60cm? Verjetno bi za silo zadevo rešla tudi, če bi dala spodaj eno deko.

bajsek -> RE: špužva za v prenosno posteljico (25.6.2007 15:14:59)

Hojla!

Ravno sem se usedla za računalnik, da vas vprašam enako kot livia. Sem misla kar deko vzet sabo, sam bi rajši kako peno. Kolk pa stane v bc?

lp

TheAngel -> RE: špužva za v prenosno posteljico (25.6.2007 15:21:12)

Meni so peno za zibko odrezali po merah za 18€

livia -> RE: špužva za v prenosno posteljico (25.6.2007 15:21:18)

Meni se zdi, da je okoli bivših 6000.

frutka_ -> RE: špužva za v prenosno posteljico (25.6.2007 17:08:22)

Jaz sem jo pred kakšnima dvema letoma kupila v Leclercu. Stala pa je manj kot 4tisočake. Je zložljiva. Te podlage v posteljicah se meni tudi zdijo pretrde.
Ena opcija je tudi, da na dno položiš kakšno debelo brisačo ali stari kovter (ki ni vroč).

Nika v službi -> RE: špužva za v prenosno posteljico (26.6.2007 9:08:47)

Ja, enako kot frutka, le da pred cca. enim letom.

Sicer pa lahko kupiš različne debeline pene in si jo poljubno odrežeš ter oblečeš v blago (ali pa tudi ne). Jaz sem tako naredila podlogo za zibko, peno kupila v tehnični trgovini (Astra?!) za Bežigradom v Ljubljani.

Antigona -> RE: špužva za v prenosno posteljico (26.6.2007 13:22:46)

V E Leclercu jih imajo še zmeraj in cena je še zmeraj normalna. Tudi meni so se zdele te v BC čisto predrage...

livia -> RE: špužva za v prenosno posteljico (26.6.2007 20:29:27)

V Zibki so mi jo zrezali po meri za 10€. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Res, da ni zložljiva, tako kot tiste v BC ali Leclercu, a se lepo zvije v rolo.

Stran: [1]