Da mal pojamram..:) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 16:06:26)

:) Moram mal...sej čist mičken:)

Sem bla dones na pediatrični že spet. In sva ble z mami mal pred 8 tam...pred mano so bili 3 in sva čakali pol ure. In je pršla kr neki časa za nama, ko je bla čakalnica za sprejemno kr fejst že polna prvič na pediatrično. Pa je vprašala sestro, če bosta v eni uri opravle s sprejemom, da se lahko z možem zorganizirata. pa pravi sestra dol v sprejemni, čakte, 6 jih je pred vami...v pol ure bosta fertik. Sem si mislila, ja jutri zjutri mogoče v pol ure...:hudicek:

No, v sprejemni je bila ena blazno mlada zmedena zdravnica (Beti1 rekla, da so to na ''praksi'':)) tko da je blo mal zabavno a ne:)- ampak sem preživela:) Pol sem šla standardno na ekg, kjer se itak že poznamo(no ja, sej po 8 letih bi blo že čudno, če se ne bi), pol pa vizita. so bli dr. dobr razpoloženi zgčleda, so me skoz neki zafrkaval. No in pol sem dobila holter in še kri dala:( in šla domov. Skratka, blo je ekspresno glede na njihove razmere. OD 8:00 do 9:45 sem bla fertik. Jutri pa še UZ in držte pesti, da me ne bodo mučli s ciklo- to je bicikel(mene full zmatra, ker nič ne športam in samo lenarim:ups: ). Sicer sme pa že dones se natekala po BTCju in na avtobus da majo čist zadost telovadbe že na holterju:)-:)-:)-

Potem sva šle z mami v mesto po škornje, jih jasno niso mel, potem so leteli sms-i non-stop smo se dobile RRjvke potem v CP-ju. Z enourno zamudo-ob 12h:)- No in dobila sme tut škornje:bravo:9nebesa:bravo: v BTC-ju. V 2 tednih so jih prodali:zmeden2:. Pa v H&M-u sem spet bla...no, zdej mam pa res vse, kar rabim:)-

In potem končno domov...in zdej napol spim tukej pred računalnikom...prej sem se z enim prjatlom še na MSNju zezala...počakam še kosilo, pol grem pa mal pančkat:) Tko da tale posnetek s holterjem bo zelo razgiban:)-:)-:)-

Mal me je Bela sicer ustrašla zdele...:zmeden2:

Sem mogla tole vs epovedat, nisem mogla bit tih:ups:
lp,:fis:

ninca -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 16:08:29)

:bravo::)-:bravo::)-:zmeden2::zmeden:

puncica -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 16:28:46)

oprost ko sprašujem ampak kaj ti pa sploh je?:zmeden:

ja no glavn da si se oblekla in obula za to letošnjo zimo :)-

pika74 -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 16:29:01)

O :fis: .

Kaj pa maš to? A sm kej zamudla?
A si vredu:zmeden2:?

Lp,
Pika74
:metulj:

mehurčica -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 16:40:05)

Jaz sem tudi zgleda kdaj spala na ušesih. Zakaj moreš to hodit?:(

kimi -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 17:20:05)

No važno da si vse dobila...in srečanje ujela

Teni_ -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 17:40:41)

Joj, ribica, vem kako je to, ja. Tisti bicikel je pa pravi:hudicek:. Jaz sem na koncu skoraj skupaj padla. So me fajn namučili. Bom jaz tudi zdaj enkrat morala it, samo sem zgubila napotnico od ginekologinje in bom morla po novo. Samo upoam, da ne že spet holter, ampak ga bom tako ali tako spet dobila. Mi gre na živce, ker ne morem vredu spat(vedno spim na trebuhu).

Upam, da bo Ok. Javi jutri, kaj so ti povedali.

Lp,
Mojca:rozica:

SANDY -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 19:01:29)

tud jest ne vem zakaj gre???

Teni_ -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 19:23:46)

No, za vse, ki ne veste.

Gre za ekstrasistole, oz. nepravilno bitje srca. To vem, ker sva zadnjič ugotovile, da sva obe na istem.

LP,

Anonimen -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 20:19:25)

Kako ne veste??? Pol pa ne berete redno mojih postov...c c c:)-:hudicek::)-

Mam tahikardijo, če sem čist strokovna:)- torej neredno in prehitro bitje srca in to so ugotovil pri 7,5letih, prej je blo vse ok, sem mela pa tisto zimo eno angino al neki in je zgleda pustil posledice.:zmeden:

Zdej mam pa 2x na let kontorle, hospitalizacijo s holterejm(aparatek, ki ima 5 elektrod ki ti jih prpopajo na prsni koš in snema 24 ur) itd. V 6. razredu pa sme mela tut sranje z želodcem in je to vplival en na dugo in sem dobila tablete za 2 let ker se je takrat kao poslabšal. ampak s tableti ni blo nč boljš, sam men je znižval že tko nizek pritisk in vrtel se mi je full. pa smo to pred 1 letom ukinli.

Tko da mi je zmeri velikaaaaaa muka ke hodit, ampak dones ni blo recimo da nič prav zlo groznega. sej sem rekla-če mi zrihtajo net pa boljšo hrano, se prec prjavm za počitnice:)-:)-:)-hehe...

Tko. Če vas pa še kej zanima pa privat;)

mammika -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 20:26:36)

OOOo boga fišika.No upam da ej in boo vse ok...Kako pa to da sem zgrešila to '??'Pa očitno ne samo jaz tudi ostale.??????
LP:rozica::rozica:

_Arwen_ -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 20:41:52)

Jaz sem tudi imela tahikardijo...v tvojih letih fiš..in na koncu so mi odkrili težave s ščitnico ... Po dobrih 5 letih jemanja tablet (hormonov ščitnice) se mi je vse skupaj umirilo, zdaj je menda OK... Samo jaz sem imela še druge znake, ki so očitno kazali na nepravilno delovanje ščitnice, poleg tahikardije.

Anonimen -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 20:43:45)

Ma jst sme mela najprej aritmijo, pa bigeminus pa trigeminus...odkar pa nimam tablet mam pa tahikardijo. Tko da men itak ni nič več jasno (no, mi še nikol ni blo ker ne znajo nč povedat...oz. ne vejo, kaj bo naprej itd.)

_Arwen_ -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 20:47:16)

Ma nema veze... Jaz sem tudi ugotovila, da bolj se sekiram in poglabljam v vse skupej, manj vem... Bo že bolš ane...:)

Teni_ -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 20:58:10)

Vidiš, meni so to ugotovili komaj pri 16-ih letih. Ko se bila prehlajena in mi je zdravnik poslušal srce. Prej nikoli. Pa tudi jaz nisem nikoli nič čutila. Za ščitnico so mi tudi delali preiskave, pa je vse OK. Bomo videli, kako bo naprej.

LP,

Anonimen -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 21:01:35)

Meni niso nič za ščitnico delal...vsaj ne da bi jst vedla...če se pa to prek krvi gleda...pol pa so verjetn:)

Teni_ -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 21:09:42)

Ja, če se prav spomnim, so meni vzeli kri in mi je potem karsiologinja po tistih izvidih povedala, da je ščitnica normalna.

LP,

ZARA -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 21:15:03)

Fish...samo da je vse QL...mislm to pa niso heci punce,al kako??
Pa zakaj na privat Fish sej si ze vse povedala :)-:)-:)-, papa --- everybody

_Arwen_ -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 21:49:27)

Ja, v krvi lahko vidijo vrednost ščitničnega hormona THC oz.tireotropni hormon če sem si prav zapomnila. In določijo, ali ga je preveč, premalo ali ok in na tej podlagi kako ščitnica deluje (lahko ga namreč izloča preveč ali pa premalo).
Tako da verjetno so ti to že delali.
Saj pravim, jaz sem imela poleg tahikardije še druge stvari, ki so jih potem povezali s ščitnico (neenakomerno dihanje, premalo kisika v krvi itd.). Samo meni se je nekje v sredini srednje šole vse skupaj umirilo.

kimi -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 22:04:30)

ej to je pa moj bratranc tud dubu pri 26 letih sicer še ne vejo kaj je ampak baje mu srce full prehitr bije včasih

Pupica -> Da mal pojamram..:) (3.11.2004 11:05:38)

ja ubožica no...:(:(:(:(
čito nič ti ne privoščim, jaz sme skor n z bolnice ušla, k sem mogla not ležat ene 3 tedne, po tistem ko so ugotovili, da imam juvenilni revmatoidni artritis.
No pa me je moja dobra mamika vzela vn z bolnice na lastno pest.So zdravniki ful grdo gledal, sma je zdej vse ok, tko da uff9nebesa
Držmo pesti za tvoj srček:love:

Anonimen -> Da mal pojamram..:) (3.11.2004 13:35:36)

No, dones sem mela še UZ, ki je jasno pokazal da je vse super!!!:bravo:

Lenny -> Da mal pojamram..:) (3.11.2004 13:54:02)

Ej, super! To sem pa vesela zate :pujs: ta je pa za srečo za naprej :)

Anonimen -> Da mal pojamram..:) (3.11.2004 14:00:18)

Hvala Lenny...:)
Mislim, vse v redu- utripa še zmeri itak čist po sovje, ampak vsi prekati, funkcije itd. so super:)

ZARA -> Da mal pojamram..:) (3.11.2004 22:35:28)

ja fajn no fish,

papa

Stran: [1]