Anonimen -> Da mal pojamram..:) (2.11.2004 16:06:26)
|
:) Moram mal...sej čist mičken:) Sem bla dones na pediatrični že spet. In sva ble z mami mal pred 8 tam...pred mano so bili 3 in sva čakali pol ure. In je pršla kr neki časa za nama, ko je bla čakalnica za sprejemno kr fejst že polna prvič na pediatrično. Pa je vprašala sestro, če bosta v eni uri opravle s sprejemom, da se lahko z možem zorganizirata. pa pravi sestra dol v sprejemni, čakte, 6 jih je pred vami...v pol ure bosta fertik. Sem si mislila, ja jutri zjutri mogoče v pol ure...:hudicek: No, v sprejemni je bila ena blazno mlada zmedena zdravnica (Beti1 rekla, da so to na ''praksi'':)) tko da je blo mal zabavno a ne:)- ampak sem preživela:) Pol sem šla standardno na ekg, kjer se itak že poznamo(no ja, sej po 8 letih bi blo že čudno, če se ne bi), pol pa vizita. so bli dr. dobr razpoloženi zgčleda, so me skoz neki zafrkaval. No in pol sem dobila holter in še kri dala:( in šla domov. Skratka, blo je ekspresno glede na njihove razmere. OD 8:00 do 9:45 sem bla fertik. Jutri pa še UZ in držte pesti, da me ne bodo mučli s ciklo- to je bicikel(mene full zmatra, ker nič ne športam in samo lenarim:ups: ). Sicer sme pa že dones se natekala po BTCju in na avtobus da majo čist zadost telovadbe že na holterju:)-:)-:)- Potem sva šle z mami v mesto po škornje, jih jasno niso mel, potem so leteli sms-i non-stop smo se dobile RRjvke potem v CP-ju. Z enourno zamudo-ob 12h:)- No in dobila sme tut škornje:bravo:9nebesa:bravo: v BTC-ju. V 2 tednih so jih prodali:zmeden2:. Pa v H&M-u sem spet bla...no, zdej mam pa res vse, kar rabim:)- In potem končno domov...in zdej napol spim tukej pred računalnikom...prej sem se z enim prjatlom še na MSNju zezala...počakam še kosilo, pol grem pa mal pančkat:) Tko da tale posnetek s holterjem bo zelo razgiban:)-:)-:)- Mal me je Bela sicer ustrašla zdele...:zmeden2: Sem mogla tole vs epovedat, nisem mogla bit tih:ups: lp,:fis:
|
|
|
|