Vilma
|
Joj Kepica, kot da bi jaz tole pisala! Tudi me je strah dvojčkov. Saj če bodo, bodo, samo raje vidim da je en po en. V prvi nosečnosti sta bila dva, pa se nista obdržala, v drugi spet dva, pa se je obdržal samo en, moj zlati sonček, ki bo zdaj imel 8 mesecev in evo, zdaj si ne predstavljam dveh ob tako majhem dojenčku. Bo skoraj enako kot da bi imela tri doma. No ja, če je usojeno, je usojeno. Bom poročala 8.8. ko imam prvi UZ. Imamo pa tudi mi dvojčke v familiji, tako da je verejtnost velika. Mkonec pišeš, da ti še nekaj mesecev manjka do 35 let. No jaz jih že toliko imam. Pa me zanima, če boš šla na amniocetezo? Menda ženskam po 35 letu pripada. Ti sicer še nisi toliko stara, vendar ko boš rodila boš, tako da ti tudi verjetno pripada ta pregled. Jaz se še nisem odločila, bom povprašala ginekologa in se odločila tudi na podlagi njegovega mnenja. Medica tebi pa sto na uro držim pesti, da se bo pikica obdržala!!! Vem kako je, ko se dolgo matraš za dojenčka. Midva sva bila dvakrat na razgovoru za umetno, pa je potem obakrat ratalo, hvala bogu. Frutka odvisno kateri test je bil + in kateri -. Če je bil prvi negativen in potem pozitiven potem pač nisi imela prvič dosti Beta-Hcgja v krvi. Če je bilo pa obratno, pa ne vem. Meni hvala bogu nič ni slabo, mi pa vse smrdi ja. Sploh drekec od mojga malčka, ko ga moram previjat Še 100% bolj kot prej.
< Sporočilo je popravil Vilma -- 29.7.2007 16:07:42 >
|