san -> RE: Marčevke (5.11.2007 16:57:25)
|
no, čestitke katy za prve brcike in majčiki za dobro opravljeni pregled[sm=bravo.gif] jst sm si pa danes kupila prve nosečniške hlače. sm jih celo dopoldne iskala, pol mi je šlo pa že vse na jetra in sem si kar ene v zari kupila. upam, da mi ne bo žal[sm=hudicek1.gif]. več si jih sploh ne mislim kupovat, ker bom kar kombinirala pajkicee s tunikami, pa oblekcami. majice imam tudi dolge, tako da nosečniških ne bo treba kupovat, plašč in bunda sta mi tut prav, modrčke mam pa ene benettonove že skoz jih kupujem, ker so univerzalna številka, taki ful raztegljivi in udobni so, pa nič grdi in so preverjeno super med in po nosečnosti za dojenje. spodnjice mam tud kar te, ki jih že skoz nosim, večino so boksarce, ostale imajo pa vse nizek pas, tko da me nič ne tiščijo. popek se mi pa še nič ni izbočil, pri hčeri se spomnim se mi je čisto na koncu, pa ne čist , pa pri sinu se mi je tudi na koncu. btw, zdej mam že tako velik trebuh, kot sem ga imela pri hčeri na koncu nosečnosti[sm=smiley36.gif] (brez pretiravanja) in pri njej sem si z lahkoto na koncu čevlje zavezala, zdej sem pa tolk zadihana od zavezovanja. matr trebuh mi kar razganja, tko čez noč se občutno poveča, prav smešno. jutri pa morfologija, jupi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. držim pesti tudi zate dimki, pa še za katero, če jo ima.
|
|
|
|