Čakajoča -> RE: Marčevke (26.10.2007 12:12:45)
|
Pozdravljene, sotrpinke! Tudi mene dajejo bolečine v križu, pa bolečine v mehurju (očitno me brca tja), pa ponoči gledanje v temo... Glede kihanja, imam tudi te probleme. Velika bolečina, ki počasi popušča. Marita mislim, da si ti spraševala o baby bonusu; sem šla do dm, pred tem izpolnila prijavnico ter kopirala materinsko knjižico. To velja za vse, ki se navezuje nosečnost v leto 2007. Dobila sem bone; s temi boni lahko kupiš nosečniške oz. otroške stvari ceneje. Nimate ničesar za izgubit, če si boste to nabavile. Kar se tiče vozičkov, sem že tako povedala, da ga imamo doma že skoraj 1 mesec. Smo vzeli voziček z veliki kolesi, saj nismo doma v strogem centru in nimjo vsepovsod asfalta. Tiste, ki še kupujete vozičke, pojdite pogledat v Toysa, d ne boste preveč zapravile tukaj. Tudi midva še morava kupit kar nekaj stvari. Otroško sobico (omara, posteljica in previjalna). Pa bova šla verjetno kar v Toysa. Komaj čakam, d bo 7.11. in da grev na morfologijo. Da spet vidimo malo našega kengurujčka. Od včeraj dalje ga že kar čutim. Vendar ne kot brco, ampk bolj rahlo. Kot, da bi me pobožal. Lepo se imejte, kljub grdemu vremenu.
|
|
|
|