Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Šla pa naj bi že 26. ta mesec, kar nama je odsvetovala in G in osebna zdravnica. Upam, da si bova lahko privoščila kak dan v septembru kje bližje, najdlje kakšen Krk, če bo lepo vreme še, dlje si ne upam tvegat. Sem pa v bistvu kr vesela, da sva odpovedala, ker bi težko prenesla takšno vročino, kot je te dni.
. Z pregledom pri Strahovi, sem bila zelo zadovoljna in tudi vse moje kolegice so bile.
pa držimo pesti, da bodo tudi ta teden pridno rasle!
Kaj pravite?
verjetno Anže. Zdaj pa res še nimam pojma kaj bo.
. Morm priznat, da mi bo kr mal težko povedat - sem edina mamica med ženskami...
, ampak samo denar boš zapravljala ali ga ne bi raje za kakšno luštno cunjico....no kakor veš. Jaz grem res 10.8. na pregled ampak takrat se bo vsaj že videlo
Sem šla potem pod hladen tuš (brrrr) in je pomagalo. Upam, da mi ne bo zjutraj slabo.
Drugače pa sem pred nosečnostjo pojedla na tone čokolade. Obvezno vsak dan nekaj čokoladnega, sedaj pa se mi ob misli na čokolado obrne želodec