jagoga -> RE: Marčevke (15.10.2007 21:21:52)
|
oj, punce vidim, da se vse pripravljate na morfologijo, jaz pa imam še le redni pregled naslednjo sredo 24.10. (19 tednov), morfologijo mi bo pa delal šele pri 23 tednih. Preglede ima na vsake štiri tedne, se kar točno drži tega pa vedno mi naredi en UZ pa čeprav čisto na hito. Ga vsaj vidim ne pri prejšni G mi je tudi samo srček poslušala skoraj celo nosečnost, saj sem imela UZ samo 2x na začetku in morfologijo, potem pa nič več. Naslednji UZ je bil šele v porodnišnici 7 dni čez rok. Moj možek, pa daje videz, kakor da ga moja nosečnost ne zanima oz. ne dela nobene panika za to, tako je bilo tudi v prvo vse dokler ni začutil prvih brc tudi on. Potem je bil pa trebuh tudi že večji in se je kar spremenil glede pozornosti. Moram pa še malo o sinčku povedat. Komaj čaka da bo prišel ta njegov bratec, tako da že na medvedkih poskuša, kako se menja plenička, da bo lahko pomagal. Pa danes mi je rekel, da me on ne bo brcal v trebušček, ker dojenček brca mamico od znotraj. Včasih so njegove izjave tako posrečene in iskrene, da ga moraš imeti rad. Pa ko sva mu povedala, da ima mamica v trebuščku dojenčka, se mu je to zdelo tako zanimivo, da se je hitro spomnil ,da on ima tudi v trebuščku mucka. Pa je govoril:mami ima v trebuščku dojenčka, jaz pa mucka.
|
|
|
|