marita -> RE: Marčevke (17.7.2007 17:47:29)
|
Js tud ne bom vec anonimna, bla sem pa anonima 5. Torej danes sem imela pregled, vse ok, krvavitve nimam vec od sobote. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ce sem vec pokonci, me zacne boleti trebuh cisto spodaj, tako da mi kar se pase lezati. Sem v 5 do 6 tednu, moja pikica pa je velika 8 mm. G. je rekla, da je zaenkrat vse ok. Naslednji pregled imam 1.8. do takrat imam tudi bolnisko. Dabroston bom mogla jemati do 16 tedna. Pingvinčica: ce si imela ze v prvi nosecnosti tezave s krvavitvami, potem verjetno ves kako postopati. Meni se moji izcedki niso zdeli nic nevarni, na pregledu pa je bilo cisto drugace. Jaz sem poklicala svojo g., oglasila se je sestra in sem poedala, da imam malo svetlo rdecka izcedka. Rekla mi je: da ste takoj v 20 min v amb., to je lahko resno. V sluzbi sem vstala od mize, se stemplala in se brez pomisleka odpeljala na ta pregled. Vrnila sem se, da sem samo pospravila svojo delovno mizo, potem pa takoj domov in lezat. Lezim 6 dni in pol. Zelim ti veliko srece!!! Marita
|
|
|
|