marita -> RE: Marčevke (8.9.2007 15:17:20)
|
jaz sem bila prov vesela, ko sem vse dobila, sem šla parkrat v Baby center, pa se totalno nisem znajdla, tko da sem bila prov vesela podarjenih stvari. Mi smo večinoma dobil od fantka, tako da je bila naša punca do 1. leta oblečena v modro. Potem so mi kolegice še sproti posodile kakšne roza majčke in bodije, da je bila vsaj malo punčkasta. Meni je bilo do enega leta popolnoma vseeno, če je oblečena kot fant, glavno da je bila skoz zdrava. Zdej, ko je stara 3 leta, pa že sama izbira in v trgovini izbere same roza in svetleče cunje. Ahhh ja...tako da zdaj vse nadoknadimo od prej. Pa si izbere najbolj rozasto oblekico z volančki, pa barbi supergice, pa elastike, pa trakove za v lase in rutke...ja čista punca ni kej. Pa rada ima lak na nohtih (brezbarven seveda), pa od mene si vedno vzame labelo in je pol sploh važna, da je tako lepa kot mamica. Ha, ha, ha. Vglavnem vse posnema, zadnjič sem en kup robe nabavla v DM, sem prov pred njo skrila vse kreme in losjone, da ne bi kuj vse sprobala, ful rada stika po novih stvareh in rada ima vse tiste nalepke s cenami in jih dol daje, pa odpira pokrovčke...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Aja mal sem zašla. Previjalno je moj sam naredil, je mizar. Posteljico sva dobila, prav tako voziček, lupinico in cunje. Kupila sem še banjico, en paket plenic, ta začetne kremice, ki pišejo na spisku za novorojenčke in to je blo to. Nobenih flašk, grelcev, dud...Kasneje smo prvo leteli po dudo, ker je bila totalni odvisnik, skoz je hotla cucljat. Pol sem pa sproti dokupila še babyphone. Ker sva se dojile nisem rabila nobenih flašk, grelcev, sterilizatorjev, prsnih črpalk in podobnega. Hvalabogu mi je bilo to prihranjeno. Pol je bla pa itak stara že pol leta, je pa vse precej lažje.
|
|
|
|