Čakajoča -> RE: Marčevke (31.8.2007 15:02:22)
|
Pozdravljene! Imam zelo veselo novico. Včeraj smo bili na NS pr dr. Pelkičevi in so zelo dobri rezultati! Veliki smo 61,4mm; možnost DW 1:3567; NS je 1,8mm... Vse se je lepo videlo. Obe roki je premikal in sesal prst, potem je odpiral usta in pil vodo (plodovnico), odrival se je od mene in nato zlezel dol... Kaj pa tukaj lahko vse vidiš. Ta denar takoj pozabiš, ko vidiš svoje bitjece, kako živi tam spodaj. Res sva srečna in moj možek se sedaj veliko pogovarja z najinim otročičkom. Pravijo, da že sedaj sprejema glasove. Po menstruciji sem sicer v 13t, vendar po UZ sem pa 4 dni zadaj (vedno je bilo tako-že od 1. pregleda). Edino, kar nam ni uspelo je, da ni šlo zapisat na DVD, ker je bilo očitno NOV DVD pokvarjen. Je rekla, da naj prideva drugič in bo drugič posnela. Kar se pa spanja tiče, pa imam zelo velike probleme, ker tudi jaz ne morem spati. Zbujam se različno in potem ne zatisem oči tudi po 2 uri. Pa na trebuhu ne morem spati, ker me joške tako bolijo. Tudi 2 striji sem dobila po joškah, pa se mažem 2x na dan. Očitno še premalo. Noben modrček mi ni več prav. Sem morala že po nove. Vse prenesemo samo, da bo zdrav, kajne!? Vsem vam želim zelo lepe rezultate pri NS!
|
|
|
|