Nasy
|
Ja, saj tega si skor ne znam predstavljat, da mi bo nekdo rekel mama..no, saj do tega je še nekaj časa, do takrat se bom že menda privadila na vse to, kajne? No, glede odgovornosti..me je strah, čeprav sem bila po eni strani že malo vajena tega, da sem za eno malo bitje odgovorna, ko sem dobila sestro, samo je vse nekaj drugega, ko dobiš svojega otroka. Bojim se malo, ker je moj malo tak, paničarski tip in more vse bit vnaprej načrtovano, čeprav se je že malo odvadil tega, ko je spoznal mene. Vse pač ne more it po planih sploh z otrokom ne. No, on še more do tega prist. Kako so vaši moški pripravljeni na novega člana? Jaz včasih kr dobim občutek, da komaj čaka, potem pa, ko da mu je vseeno včasih me ful sprašuje, včasih pa nič. No ja, ko bo očka, bo moral poskrbeti za naju oba, ne bo druge. A mislite, da jih je kaj strah? Po moje jih je samo pokazat nočejo.