Čakajoča -> RE: Marčevke (24.1.2008 12:20:45)
|
Nasy mene pa mož heca, da bo rodila 29.2.! Rok pa imam 10.3.! Mene pa to tako jezi, ker jaz očem roditi 29.2.! Bom noge držala skupaj, samo, da ne pride ven 29.2.! Ta teden sem dobila odločbo od CSD za paketek oz. denar! Ostalo pa si tako ne morem prej "rihtat", ker mi tako pripada samo starševski dodatek! Torej vse po porodu. Starševski dodtek, očetovski dopust, otroški dodatek. Joj, kako bo možek krožil! Mi imamo že skorej vse pripravljeno! Manjkajo samo še kakšni detajli! Pa malo še moram razmislit, kakšno razporeditev bom imela v previjaln komodi! Sedaj imam v predalu povijalne in tetra plenice, pa majčke za zvezat. Ostle stvari pa imam spodaj pod predalom. Kako boste pa kaj ve imele? Kaj boste imele pri rokah? Kozmetiko bom imela kar zunaj na okenski polici, ki je zraven previjalne! Drug mesec pa še po zibelko k sestri, pa smo kompletni! Kdaj pravijo, da se otrok že lahko rodi, da nima problemov z dihanjem? S katerimi tedni? Pa še to! Tiste (mislim, da ste to tako vse, razen mene), ki niste na borzi in imate službo. Sedaj v tem času vam res nič ne zavidam, da imate službo! Na začetku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] sem vam bila kar "fauš", da hodite v službo in vam čas hitreje mine, sedaj pa se mi kar smilite, da se morate tako zgodaj vstajati in potem 8 ur delati v službi! Vsaka vam čast in upam, da vam ta čas do dopustov in porodniške kar čim hitreje mine! Lep sonček vam želim!
|
|
|
|