san -> RE: Marčevke (18.1.2008 19:19:27)
|
no, uspelo mi je pridt do konca. lucalu, luškan trebušček[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. jaz se sploh ne znam primerjat. se mi zdi da je moj čist mal večji, sam se pa jaz tud v strani zdej širim[sm=hudicek1.gif]. no, danes sem imela pregled in je vse ok. teža se ni nič povečala, v bistvu sem šla 1 kg dol - se pravi je zatekanje res malce minilo, ker jem isto. sinko je velik točno za svoje tedne in dni (7,61 BPD 26,5 AC 5,91 FL), ne morem verjet in ima 1467 g. zdele sem opazila, da je pri srčku napisano fcv, pa ne vem kaj to pomeni. posteljca je zadaj in obrnu se je na glavo - zato me je tako stiskalo in šraufalo in bolelo zadnjič. pa še slikco mi je dala[sm=smiley1.gif]. v glavnem vse je ok in ful sem vesela. sine je bil pa z mano in je bil tudi priden. ste vse pisale o kosilu, midva z malim sva imela zelenjavno juho in štrudel. no, popoldne smo bili pa zunaj na sončku in še v trgovini na hitro. in jaz sem spet čist utrujena[sm=smiley36.gif] zdej grem pa hitr še v tabelco mere gledat, tisto, ki jo je katy nalimala[sm=smiley1.gif]. aja razdalja S/F je 32 cm lepo bodte
|
|
|
|