san -> RE: Marčevke (17.1.2008 16:39:49)
|
florc, samo da je ok. ma, sej ni vse v trebuhu, ne vem no. vsaj iz mojih izkušenj. moji prvi G se pa nikoli ni zdelo čudno, ker sem imela v prvi nosečnosti tako majhen trebuh, da so na koncu v P mislili, da sem največ v 5. mesecu in jim ni bilo jasno kaj tam počnem in pol, ko so videli, da sem že teden čez rok so neki paniko zagnali. ampak je bilo vse ok in so me domov poslal, no pol čez 4 dni so se mi pa težave začele, ampak s hčero je bilo pa vse ok in se je glede na velikost trebuha rodila prava velikanka[sm=smiley36.gif]. jim sploh ni bio jasno kje je ležala. no, dolga je bila 51 cm, težka pa 3480 g, pa dva tedna je bila prenošena, ampak je bila ravno prav zrela za rodit se. tko, da ne se preveč sekirat, no počivaj pa le! pa glede trebuha še to - to sem ugotovila danes[sm=smiley36.gif]. tokrat je moj trebuh največji od vseh treh nosečnosti, pa je to dete po merah manjše od obeh prejšnjih. no, bomo pa videl kako bo, ko bo prišel na svet. aja glede imen mojih dveh. hči je izabela, sin pa izidor. zdej pa lahko še svetujete kaj bi šlo zraven[sm=smiley36.gif].
|
|
|
|