Azzurra -> RE: Marčevke (3.12.2007 9:21:55)
|
Ciao vsem iz deževnega Kopra. Vidim, da ste ful pridne in veselo opremljate sobice. Jaz moram priznat, da sem večji del vse opreme podedovala, kajti imam kar 4 nečake, stare od 5 do 9 let in sem dobila praktično vse. No, previjalno mizo je naredil moj dragi, kajti v trgovinah nisva našla kar sva si zamislila. Predelal je eno mojo staro pisalno mizo (tiste, veste, še iz časov jugoslavije, ko so ble sobice ali belo-zelene ali belo-oranžne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), v Obiju sva kupila lesene plošče in sestavila visoko, široko in globoko previjalno površino, pod njo je nastal še en predal in pač vsi predali, ki jih itak že ima pisalna miza. Vam povem, da meni je super. Tako, za les sva odštela manj kot 10.000 takratnih sit in v eni uri je bila sestavljena. Tiste, ki hodite v Ikeo - mi smo kupili tam tudi stolček za hranjenje, tisti plastični nikakvi na pogled - Antilop. Ma jaz ga ne dam za noben denar! Praktičen, lahek, gladek in enostaven za čiščenje, razmontiraš ga v minuti, opereš ga v pomivalnem stroju, če ne, ga odneseš v banjo pod tuš, odneseš ga na dopust. Imamo tudi trip trap, pa zame osebno ni primerjave, čeprav trip trap grozno hvalijo. Pa tudi mali dosti raje sedi in je v tem plastičnem iz Ikee. Stal je pa menda 15 ali 20 eur. Ma ful se da najdet v ikei. Imam tudi lep visok oblazinjen stolček, krasen, drag...ko pa gre kaj hrane po njem, pa vam povem, da ga je treba drgnit z zobno ščetko med šivi. Tako, da uporabljamo predvsem ikeinega, čeprav je bil kupljen kot "pomožni"..."za vsak slučaj"...."za na dopuste", je postal ta glavni. Tako, jaz v bistvu že imam vse, no, jogi bomo kupili nov, pa dvojni voziček smo že kupili, pa sigurno se bo našlo še kaj, za dušo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Punce, jaz delam še cel ta teden in še v ponedeljek in torek naslednji teden. Potem pa dopust (2007), dopust (2008) in začetek februarja nastop porodniške. Dokler sem še kolikor toliko okretna, moram pripravit prostor, prestavit posteljice, pospravit omare, pripravit oblekice. Zdaj mi s tem mojim urnikom in malim doma ne znese kaj dosti.
|
|
|
|