2mama -> ko si finančno omejen, treba pa se je seliti (25.6.2007 10:40:11)
|
Tu bo dobrodosel vsak nasvet. Mi se moramo cez 2 meseca selit v novo hiso, kredit smo v glavnem pokurili (OK, mojstrska dela razen beljenja so finito), imam pa naslednja vprasanja: kake barve laminat (ja, vem, sto in en razlog, zakaj boljsi parket, ampak glej zgoraj - ni perja) v dnevni sobi in kakega v otroski sobi (imam dva enoletna razgrajaca, ki sta mi tu v stanovanju unicila cisto nov parket)? za dnevno sobo bi rada nekaj svetlejsega (vi pa mi povejte, na kakem bo umazanija manj vidna), regal bo cesnja. otroska soba pa bo barvana v zelenih, modrih in rumenih kombinacijah, pac otrosko pisano. Pa se to - za tiste, ki imate kake podobne izkusnje: je pametno kupovati kako pohistvo zacasno, recimo jedilno mizo in stole (nekaj poceni, za recimo eno leto) ali je bolje improvizirati dokler pac ne zberes zadost denarja za to, kar hoces? Kuhinjo imam the best, kopalnico tudi, tudi spalnico bova nabavila nekaj bolj trajnega. Ostalo bova nabavljala kasneje (deloma sva se za to odlocila prav zaradi otrok, ki prehajata v fazo unicevanja in razbijanja). Kako sedezno v dnevno (spet upostevaj - ni glih dost perja, pa mali razgrajaci)? Kam po njo? Bomo hvalezni za namige.
|
|
|
|