OBMP in napotnici za psihologa/psihiatra (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

tajči84_ -> OBMP in napotnici za psihologa/psihiatra (25.6.2007 10:22:55)

Pozdravljene.

Prejšnji mesec sva pri dr. Rešu oddala vso dokumentacijo za OBMP. Prejšnji teden sem dobila odločbo, kjer piše da nama dovolijo umetno oploditev z darovanimi moškimi celicami. Dr. Reš nama je dal napotnice za psihologa in psihiatra v ljubljani. Zdaj pa me zanima kje se nahajata ta dva? Če je katera od vas že bila na pogovoru pri psihiatru in psihologu, bi jo prosila, da mi napiše kje...

Hvala

saša80 -> RE: OBMP ** (25.6.2007 14:44:30)

tajči-js odgovora na tvoje uprašanje žal ne vem, ti pa še vedno stiskam ogromne  pesti, da vama uspe..  vse bomo enkrat mamice..

pa oglasi se kaj na msn

lp saša

sarcy21 -> RE: OBMP ** (29.6.2007 12:33:32)

ja sociologa imaš v leonišču psihologa pa v isti stavbi kot je dr reš v dravljah

emaa -> RE: OBMP ** (29.6.2007 13:32:51)

Če ne pa na privat vprašaj buškico, ti bo znala pomagat. 

anadejka -> RE: OBMP ** (4.7.2007 11:34:11)

Tajči84 a si že uredila?
Če ne,pokliči sestro Tatjano (01/522-60-74),ona ti bo dala vse potrebne telefonske za te 3 pogovore,na katere se naročiš po telefonu,opravila pa bosta lahko vse v enem dnevu.Psihologinja je v novi porodnišnici,čisto v zgornjem nadstropju,zraven genetike,socialna delavka in pravnica pa si delita isto pisarno za staro porodnišnico v tisti leseni rjavi "baraki",prvi štuk desno.
Ko bosta dala čez te pogovore,spet pokličeš sestro Tatjano in se naročiš še pri njej,da vaju vpiše na čakalno listo,vama da številko in pove,da bosta čakala še 2 leti.
Vso srečo in čimkrajše čakanje!!!

Stran: [1]