med.over.net (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

saba -> med.over.net (2.11.2004 15:29:48)

vprašanje, kaj dohtor Pušenjak odgovori na vprašanje tudi če nisi prijavljen na forumu

mislim da sem malo zabrkala vse:ups::ups::ups:
sem napisala vprašanje, samo se nisem prej prijavla...in zdej ne vem če je prijelo ali ne uffa kok sm jaz zabita:zmeden2::zmeden2::grrr:

pika74 -> med.over.net (2.11.2004 15:32:04)

mal počak, pa boš vidla. Ponavad on rab tud mal dlje. Sej boš vidla. Ko bo začel spet odgovarjat, mal poglej, če si ti takrat enkrat poslala vprašanje. In če ne bo tvojga vmes, probi še enkrat. Je pa fajn stručko tale Pušenjak.

Lp,
Pika74
:metulj:

saba -> med.over.net (2.11.2004 15:35:43)

ja sam zdej ko grem gledat mojega vprašanja ni med ostalimi..al se pojavi moje vprašanje komaj ko on odgovori????

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

hvala pupice , sej preko vas sem najdla njega, pa tako pride prav, da lahko stručkota kej povprašaš

:love::love:

oh kako sm srečna danes, moj je šol po špežo v trgovino in zdaj mi kosilo kuha:love::love::love::love: kako je priden......jojjjjjjj....morem ga presenenit danes, s kakšnim seksi perilom......tukaj bi blo fajn da bi se Neža81 javla, ki ima ponavadi same dobre-seksi ideje

Neža81.........kje si????????:bravo::bravo::)-:)-

saba -> med.over.net (2.11.2004 15:35:46)

ja sam zdej ko grem gledat mojega vprašanja ni med ostalimi..al se pojavi moje vprašanje komaj ko on odgovori????

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

hvala pupice , sej preko vas sem najdla njega, pa tako pride prav, da lahko stručkota kej povprašaš

:love::love:

oh kako sm srečna danes, moj je šol po špežo v trgovino in zdaj mi kosilo kuha:love::love::love::love: kako je priden......jojjjjjjj....morem ga presenenit danes, s kakšnim seksi perilom......tukaj bi blo fajn da bi se Neža81 javla, ki ima ponavadi same dobre-seksi ideje

Neža81.........kje si????????:bravo::bravo::)-:)-

Maša26 -> med.over.net (2.11.2004 15:35:54)

Ojla,

a te je zbegalo to, da se vprašanje ni takoj pojavilo na ˝seznamu˝? Ker on objavi vprašanje šele, ko tudi odgovori. Če si mu pisala danes, bo verjetno najkasneje jutri odgovoril. Ni treba biti nikjer prijavljen.

LP!

:kuza:

saba -> med.over.net (2.11.2004 15:36:32)

kar 2x

neki internet danes trokira

uffa:hudicek:

saba -> med.over.net (2.11.2004 15:37:02)

hvala maša, sej se mi je kar zdelo9nebesa

Maša26 -> med.over.net (2.11.2004 15:37:43)

No, sva pisale istočasno :):):)

pika74 -> med.over.net (2.11.2004 15:39:58)

:bravo::bravo::bravo:spet sta istočasno pisale:bravo::bravo::bravo:

Teya -> med.over.net (2.11.2004 15:41:12)

ni nujno, da ti odgovori šele jutri, saj odgovarja večkrat na dan. poglej si njegove ure odgovorov. full je pridn! :bravo:

saba -> med.over.net (2.11.2004 15:44:09)

ja pupice moje, odgovor še čakam, no sej ni tako nujen, tako da ni panike

je pa fajn ki je tako priden, da bi mu kakšen postek za zahvalo napisale......kakšna od nas, ki zna spravit lepo besede skupaj..a kaj pravite???:love:

pravljica -> med.over.net (2.11.2004 16:33:06)

alo ženskice...kje pa postaviš vprašanje dr pušenjaku? jaz ne najdem rubrike...

pika74 -> med.over.net (2.11.2004 16:39:03)

Najprej greš pogledat, če je bilo tisto, kar te zanima, že kdaj odgovorjeno..na:

http://med.over.net/phorum/search.php?f=19

Če res ne najdeš, postaviš vprašanje na "Novo temo" in potrpežljivo čakaš na odgovor.

Pa velik sreče:miska:.

Lp,
Pika74

Teya -> med.over.net (2.11.2004 16:43:51)

Saba, ideja je fuuuuuuul dobra :bravo:, kandidatk pa, kot zgleda, bolj malo :)

pravljica -> med.over.net (2.11.2004 16:45:26)

jaz sem tudi za, teya...

pika74 -> med.over.net (2.11.2004 16:50:33)

sam dvomim, da ga bo objavil. Mi ne deluje tak tip. Drugač pa tud jst dajem kapo dol pred takim stručkotom.

enci -> med.over.net (2.11.2004 17:29:49)

Punce,
tudi jaz sem za. Dr. Pusenjak je res ZAKON!!!!!!
Mislim, da bi tudi objavil, ker je zadnjic celo enim odgovoril, ki so mu v hecu pisali, kateri je po njihovem mnenju najmanj prijeten poklic, za njihove partnerje. Pa jim je v hecu tudi odgovoril, da ni suhega kuharja in ni vegetarijanskega mesarja :bravo::bravo::bravo: FUL SMEH!!!

lp
enci:metulj:

enci -> med.over.net (2.11.2004 17:34:01)

ja zdaj ko berem, se sama sebi smejem, kako sem to napisala, da se nic ne zastopi!!!!
Slo se je, da punce ne bi imele partnerja ginekologa, ker mu je potem doma vseeno, ker jih itak ze v sluzbi gleda, pa jim je on potem odgovoril, kar sem zgoraj napisala!
No mogoce se bo zdaj kaj boljse razumelo?!:bravo::bravo:
UPAM!!!

lp

Pia73 -> med.over.net (2.11.2004 20:56:57)

Evo punce jaz sem se v imenu vseh zahvaila dr. Pušenjaku:

Dragi dr. Pušenjak!

Pred seboj imate pismo na katero ni potrebno odgovarjati. Lahko pa ga objavite. Sem ena od članic foruma ringaraja in na tem forumu je večkrat možno zaslediti pohvale na vaš račun! Tako se vam jaz zdaj v imenu punc iz RR, ki ste jim že pomagali s svojimi nasvet NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM! Res ste vredni pohvale. Samo strah me je, da ob vsej tej poplavi vprašanj brez predhodnega iskanja ali je bilo podobno vprašanje že obdelano, ne boste dolgo zdržali takega tempa!
Skratka dr. Pušenjak najlepša hvala za vašo potrpežljivost in vse vaše odgovore!

članice foruma RR

LP Pia73 :metulj:

Anitka -> med.over.net (2.11.2004 21:28:09)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: PIA 73!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

tia -> med.over.net (2.11.2004 22:15:59)

Pia73

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tia

Maša26 -> med.over.net (3.11.2004 7:57:12)

Pia73, super si to napisala!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

saba -> med.over.net (3.11.2004 8:21:18)

bravo bravo

hhaaaahhahahahahaha ke pridna ki si, zelo lepo napisala : kratko in jedrnato

res je super ta naš dohtrček:bravo::bravo::bravo:

Teya -> med.over.net (3.11.2004 10:56:06)

Pridna Pia73! :bravo:
hvala!:bravo:

enci -> med.over.net (3.11.2004 13:33:39)

Pia73,
SUPER!!!!!
Sedaj pa spremljati, ce bo objavil ;)
lp

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>