Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 30.11.2007 11:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Imamo Hanno,ki pa kmalu dobi sestrico Renee bi bil Jaša
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 30.11.2007 16:26:57
|
|
|
|
Vidmajer
|
Če bo bo GLORIJA, če pa bo bo pa ALJAŽ
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 30.11.2007 16:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
_ = Anne Marie Želim pa si: - Iva
- Katarina (odpade,ker jo ima sestrična)
- Mia
- Ameli
- Daša
- Evelin
- Tia
- Izabela
- Julia
- Mojca (ime, ki mi je všeč že iz otroštva)
- Stella
- Špela
- Vanessa
- Vita
- Tiana
- Urban(bi že bil v prvi nosečnosti)
- Amadej
- Dominik
- Florijan
- Liam
- Martin
- Rok
- Saša
- Timon
- Timotej
Ne, nisem (še) . Mislim, da izbereš ime, ko vidš otroka. Prej nima nekega smisla. Sama mojemu angelčku nisem prej izbrala imena, pa se mi je nekega dne po SS prikradla v sanje, in tako dobila ime Anne Marie, ki mi nikol prej ni bilo posebej všeč- pa tudi te oblike nisem poznala. Mislim,da bom v naslednji nosečnosti z imenom počakala do poroda. Zgoraj napisana imena so mi samo všečna. Pred leti so mi bila všeč druga, nekako bolj eksotična. Pa velika vrjetnost je, da bosta spet dve imeni.
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 30.11.2007 17:31:42
|
|
|
|
misar
|
Midva sva pa najprej mislila, da bo z imenom Tia. Še vedno pričakujemo , ki pa ji bo ime Lana. Če bi bil fantek bi bil Žak.
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 30.11.2007 22:00:18
|
|
|
|
sonček33
|
jerca, lovro in Lenart
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 1.12.2007 0:43:51
|
|
|
|
mulatka
|
Moja dva sta Luka in Lana zdaj bi pa mela Gal in Gaja
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 2.12.2007 10:08:21
|
|
|
|
BibaMaJa
|
Prvi je Jaša, drugi bo Matic.
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 2.12.2007 14:55:10
|
|
|
|
Fargesia
|
nisem še noseča... Zoja, Tinkara David, Tadej, Urban (moj me je zadnjič spraševala kako se mi zdi ime Andraž)
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 2.12.2007 23:04:47
|
|
|
|
Rubin.
|
Doma imamo že malo mis z imenom LARA. Pričakujemo pa: če bo fantič bo LAN, če ba bo deklič pa GAJA.
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 3.12.2007 9:46:06
|
|
|
|
*ANA*
|
Mi pa imamo Pio in Svita
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 13.12.2007 17:34:51
|
|
|
|
mateyka
|
midva izbirava imena s pomenom (ker jih mava tud midva) + arabskega izvora Inara (nebeški žarek) je že narejena naslednji pa bo: Sana (ž) - pomeni sijaj, sij, blišč (radiance), za pogledat (to gaze, look) prav tako ima še dodaten pomen 1. Hindu: praise (hvaljena) Ajan (Ayan) (m) - božji dar (isto kot mami ), ima pa veliko pomenov tudi v drugih jezikih: 1. Hindu/Tamil: Brahma, the God of Creation 2. Sanskrit: Soaked in the Divine (as in Satyanarayan) 3. Biblical: Motion, To Arrive (related to Noah); Iian, which is pronounced like Ayan, is the Scottish variation of John 4. Hebrew: Nothingness, Peace 5. Persian: Notable 6. Islam/Arabic: God’s Gift 7. Several African Languages: Center Part of the Soul. - za fatka sem danes našla to ime (sem neki brskala za eno sorodno temo) in moj mož je absolutno za, ko sem mu pokazala kok je raznoliko in kake zanimive pomene ima. naj pa omenim, da ne živimo v Sloveniji atm in tudi ko bomo, bomo zelo veliko potovali. tko da bi blo isto, če bi izbral kazga Ožbeja, Urbana, Aljaža al pa Amunda, Ragnarja al pa celo Thur-a (ja, skandinavski Tor se v resnici izgovori Tur, ker oni berejo črko o kot u)
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 16.12.2007 16:11:14
|
|
|
|
sunny24
|
Še delamo na , ampak vseeno... Če bo : Erin, Neli, Evelin, Noemi Če bo : Lukas, Tomi
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 12.12.2010 11:14:58
|
|
|
|
vijola1985
|
Mi bomo pa imeli lano ali pa jaša !
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 13.12.2010 9:56:33
|
|
|
|
študentka86
|
Sem nosečka, in če bo , bo Ariana, če bo , pa še nimam izbranega imena
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 5.1.2011 10:41:09
|
|
|
|
_sunny_
|
Preden sem zanosila mi je bilo všeč ogromno imen, ampak potem ko začneš zares razmišljati o imenih se to število hitro zmanjšuje Midva imava sedaj "ožji" izbor, če bo bo Filip ali Nace če bo pa Eva ali Zala!
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 17.1.2011 13:23:08
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sunny_ Preden sem zanosila mi je bilo všeč ogromno imen, ampak potem ko začneš zares razmišljati o imenih se to število hitro zmanjšuje Midva imava sedaj "ožji" izbor, če bo bo Filip ali Nace če bo pa Eva ali Zala! mi imamo Evo, če bi bila fantek bi bila David!
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 17.1.2011 19:01:38
|
|
|
|
mariy
|
naš prvi je Klemen v drugo pa se še odločamo; če bo izbiramo med; Nuša, Neli, Nensi, Lara, Klara če bo pa; Bor, Žan, Jan, Tian, Nik
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 26.2.2011 20:12:17
|
|
|
|
ROBERTOOWEN
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariy naš prvi je Klemen v drugo pa se še odločamo; če bo izbiramo med; Nuša, Neli, Nensi, Lara, Klara če bo pa; Bor, Žan, Jan, Tian, Nik Z ženo se kregava glede imena punčka,pa nama je obema zelo všeč ratalo Neli in Nensi. Ampak sigurno bom vstrajal pri svoji odločitvi.
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 28.2.2011 1:57:43
|
|
|
|
pomarančika
|
za fantka: Maks Maj za punčko: Julia Lili
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 28.2.2011 19:07:08
|
|
|
|
tetkazima
|
Tanayya29, napisala si, da če boš imela fantka, da bo Taj. Pri podpisu pa imaš napisano, da imaš že fantka po imenu Taj Tristan, rojenega leta 2007. A potem prvega kličete samo po drugem imenu?
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 28.2.2011 19:28:31
|
|
|
|
betty.ford
|
tetkazima, malo preveri še datume, kdaj so punce pisale
|
|
|
|
RE: Kako bo ime vašemu otroku? 10.5.2011 11:21:33
|
|
|
|
ines82ka
|
Podobno mojim izbranim trenutno Lana, Lara, Zoja (edino kar me pri tem imenu moti je da ma znanka psa s tem imenom) Liam, Lovro Imam pa občutek da bo končna odločitev padla šele ko bom rodila...Me je pa res strah da ne bom vedla kako ga/jo poimenovati;)
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?