|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašča- nujno!
24.6.2007 22:27:08   
Anonimen
    Živjo, punce!
Imam en problem ali pa bolje vprašanje za vas!
Zanima me, ali se vam zdi to nekako normalno okolje za zakon in vzgojo otrok? Naj malo razložim. Kot prvo, meni je jasno, da smo ljudje različni, da drugače rešujemo probleme iin to, ampak vseeno. Problem je v tem, ker sva s taščo različni kot dan in noč. jaz ne maram oz ne prenesem kreganja v smislu dretja in tuljenja, Meni je logično, da se par skrega in si pove svoje, ampak na dokaj civiliziran način. Tašča pa misli, da more skoz vpiti in tuliti in zmerjati vse po vrsti, tako da sem si precej obogatila besedni zaklad. Ampak vedno hujše je, čeprav mi ona govori, da se trudi. Saj ne rečem, da ne, ampak še vedno pa morema prenašati njuno dretje po hiši. To še naj povem, da sama nikoli nisem prenesla že, če je kdo grdo pogledal, kaj šele da je kaj glasno rekel, sem se takoj začela cela trest, ampak res trest in ko sem bila mala sem se še polulala. Pa nisem bila nikoli tepena, niti nista naša povzdignila glasa ali tepla otrok. Tako da mi je bilo po poroki tako grozno, ko sva začela živeti pri njemu, ko sta se kregala in tulula in kar nista kregala. Če sva šla pa ven na sprehod, sta se pa nehala, ker ni bilo občinstva, ko sva prišla pa nazaj, sta pa nadaljevala.
Saj vem, da morem se prilagajat, kaj sprejet in razumet,ampak nekje so pa meje, ane!?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tašča- nujno!
24.6.2007 22:28:39   
Anonimen
So.

Kupi si čepke za ušesa in se zapri v svojo sobo. user posted image

Hudiča babjega pa pusti, naj zunaj na zidove laja, če hoče. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 22:38:07   
Twetty
Hja,to poznam,mam doma.Nobene normalne komunikacije,ker mama zna sam s špitirom živet.Taki ljudje se na tak način drugirajo,veš.Prav rabjo dozo na dan,al pa na teden.Poglej,js mam mamo tako pa ne najdem rešitve.Verjamem pa,da ti je huje ker je tašča in je res nisi dolžna prenašat.Selitev,ker ona se sigurno ne bo spremenila.Ja,ja,ubogi naši otročki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 22:38:22   
karamela
Še najbolje je, da to ignoriraš. Malo poznam te zadeve (sicer na srečo ne s taščo) pa vem, da  določenim osebam ni pomoči. Narediš karkoli, se bodo še vedno drli.

Ignoriraj, pa MP3 v ušesa al karkoli,  lahko tudi čepke v ušesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2007 22:39:19   
Anonimen
Ja sem tudi jaz to dolgo mislila, da o šlo, sedaj sem pa tako na koncu z živci, da sploh ne vem več, ali bom še lahko nekako človeška do nje,ali mi bo utrgalo se kmalu. Ne znam si predstavljati še 40 let takega življenja in , da naj bi enkrat pa še otroka imela. adijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 22:42:30   
sky
Poišči si najbolj ugoden kredit, pa na svoje.

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2007 7:49:20   
Temari
Oh, kako mi je to znano... Pri nas se nismo nikoli drli drug na drugega. Če smo si imeli kaj za povedat, smo si povedali in ne kričali. Res pa je, da sem odraščala v bloku in smo vedno morali gledati tudi na sosede - saj poznate tisto o zidovih ter ušesih? Tašča pa ne zna biti tiho. Še posebej, ko pride sine na obisk. Sta za tren oka skupaj. Tašča mu namreč ne more in ne more odpustiti tega, da ji je rekel NE. Da se ji je uprl. Moj pa tudi ne popusti in jo začne štrapcirat. In potem je pravi šov. Moj se zaradi mene zelo zadržuje, ampak tašče pa nič ne ustavi. Pač, glasen človek je. Le - to pa seveda ne pomeni, da je slab človek. Ker ni. Mi gre pa na živce ta njena glasna stran.

Midva imava srečo, da sva na svojem in da se lahko v vsakem trenutku umakneva,če nama kaj ne paše (beri: zvlečem dragega domov). Tebe, anonimna, pa kar občudujem, da še prenašaš to. Jaz namreč ne bi mogla. Edini nasvet, ki ti ga lahko dam je, da se preprosto umakneš, pa čimprej na svoje.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2007 14:00:53   
Anonimen
To sploh ni normalno.. Nisem zasledila, ali imaš otroka ali ne, ampak v glavnem, za otroka ni dobro bivati v tem kraju, kjer je stalno hrup, kletvica, ... In vidim, da si občutljiva punca, zato bi res bilo najbolje se preselit na svoje.. Boš vsaj mir imela in lahko boš uživala v tišini...

(odgovor članu Temari)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2007 14:38:29   
Slončica
Stran..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2007 22:18:39   
Anonimen
Ja, saj vem, vendar ne vem ali je to res rešitev. Ne, nimava še otrok, ampak si jih želiva in nama ne uspeže pet let. Sem začela razmišljati, da mogoče psiha tud mal deluje, da ni pametno, da se otrok rodi v take razmere in da je tudi to malo razloga, zakaj ne uspe. Me je blo pa strah, ko sem včeri vprašala dragega, če bi takrat, ko boma imela otroke bile razmere še vedno take in bi jaz rekla, da se ne grem več in da hočem vstran, ostal ali šel. Pa je na srečo rekel, da ni šans da bi ostal. Hvala bogu. Mi je malo odleglo, da vem, da tudi on ne prenese več tega

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2007 22:23:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, saj vem, vendar ne vem ali je to res rešitev.

Ja, to JE rešitev, da gresta živet stran.

Pa poskusi malo delati na sebi. Saj je lepo, da si ti "dobra in občutljiva", ampak malo debelejša koža zna tudi priti prav. Pa ne mislim, da postani takšna kot takšna, ampak da znaš iti mimo takih zdrah ali se soočiti z njimi, če je potrebno, brez da bi se pri tem tresla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2007 22:48:40   
Anonimen
Hm, sej v zadnjem letu sem se jaz zlo spremenila in se ne sekiram več tolkko in povem kar mislim in trudi bolj s takim glasom, da so vsi kr začudeni, kaj se z mano dogaja, ampak sem ugotovila, da ni treba smo se meni z vsem sprijaznit, da naj se tudi drugi, da mam svoje mnenje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2007 0:01:17   
Allia
Jaz imam tako taščo, ki se je na svoje sinove stalno drla in ničesar ni znala povedati na lep način, ampak na poniževalen in z vpitjem. Jaz tega ne prenesem.Alergična sem na to in si ne predstavljam, da bi morala živeti z njo. Znorim.Še kadar je na obisku pri nas (zdaj ne več, ker je jezna name in užaljena , ker ji nisem več tiho), začne grdo govorit ali dvigovat glas, ker se ne zna kontrolirat, ampak eksplodira za vsak drek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.7.2007 0:05:14   
Allia
Sem pozabila še to. Čimprej pojdi stran od nje - če lahko. Midva sva bila tudi nekaj časa pri mojemu doma, ampak čez dan oz. sem prespala, nisem pa tam živela. Bilo  je obupno. Takrat sem jo zaradi njenih izpadov zasovražila, ker je videla samo sebe in nikogar drugega.Nima občutka za nežnost in lepa čustva.Hotela sem reči, da jaz sem bila takrat, ko je bila ona v bližini zelo nervozna in mi je totalno pila energijo.Čimprej stran!!!!!!!

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.7.2007 0:07:09   
Anonimen
Joj poznam to.Hitro vstran,ker če bodo otroci nebo nič drugače.

(odgovor članu Allia)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

noč čarovnic
Lelly28 RR

Ali s svojimi otroki za noč čarovnic izrezljate buče?

da (33%)

ne (67%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!