Darči76 -> Izpuščaji v obliki gobic (24.6.2007 15:47:31)
|
Pozdravljene! Naš 16-mesečnik zdaj že tri dni zapovrstjo dobi vedno popoldan izpuščaje v obliki gobic. Najprej se pojavijo na enem licu, potem pa se preselijo na drugo mesto obraza s tem, da na prvotnem mestu popolnoma izginejo. Izpuščaji so podobni, kot če se opečemo s koprivo - gobaste oblike. V petek so bili samo na obrazu, včeraj je imel nekaj malega tudi po ramenih in na nogah, danes zaenkrat še samo na obrazu.... A ima katera izkušnje s tem? Kaj bi lahko bil razlog? Včeraj smo šli k dežurnemu, pa je rekel, da to ni nič drugega kot piki insektov: komarji, pajki, mišice itd. Ampak pri nas doma nimamo ravno gojišče mrčesa, zato se mi zdi malo čudno.....sem pa šla gledat v zdravsrtveni vodnik, kjer piše, da po ugizu klopa l ahko pride do nerazložljivih kožnih izpuščajev kot znak borilioze - pred kakim mesecem je res imel klopa, ampak nobenih znakov okožbu. Zdravnica je tudi rekla, da naj smo pozorni na kolobarje na mestu pika - to je bilo stegno --> zdaj pa izpuščaji na licu! A bi lahko bilo povezano? Prosim za info, ker me res skrbi in ne vem, če bi šla zopet k dežernemu....... Hvala, Darči
|
|
|
|