napad na revije... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> napad na revije... (2.11.2004 14:20:08)

Moj 6 mesečni fantek mečka liste in revije da je joj. Celo revijo super mami mi je zmečkov ko sem brala. S¸em ga mela v naročju in brala on pa prime za list povleče strga stan in zmečka list. Sedaj sedi z mano in kako ga zamotim brez problema damn mu list papirja ki ga mečka da je kr nemogoče.:)-

Ro-La -> napad na revije... (2.11.2004 14:22:19)

Naš pa takoj z njim v usta:)- , ko bi še druge stvari tak rad papcal:)-:)-

BARBARA R. -> napad na revije... (2.11.2004 14:30:07)

Tudi pri nas gre vse v usta.Najlepše so ji reklame.Kako fino,teh je vedno preveč pa še škoda jih ni.Vsaj nekomu pridejo prav.

:muca:

puncica -> napad na revije... (2.11.2004 14:44:28)

ja pri nas isto, a kaj ko se naveliča pol pa dol meče. Pa pri nas ni dobr taka revija, ki je preveč trd list, zakon je dnevnik, večer, al pa delo :)-:)-

kimi -> napad na revije... (2.11.2004 14:47:06)

jaz mu časopis ne pustim je preveč strupen list se pa fajn zmehča ko ga poslini pa še strupen ni toliko kot tiste barve. a veste kako tipkam tako da me drži za desno roko in tipka z mano jaz pa tipkam z eno roko z drugo ga držim:)-

Blanka77 -> napad na revije... (2.11.2004 22:05:49)

Kimi, za revijo Supermami se nič ne sekiraj, ker itak ni kej brat in b+naj tvoj otroček to veselo trga in slini. Najina Lana ta biznis obvlada že kak mesec in se tud do pol ure zamoti z reklamami. Dons sem ji dala Šparovo in sem ugotovila, da te niso v redu, ker puščajo črno barvo. Jutri dobi Tuševo al pa kako revijo.

Blanka77 -> napad na revije... (2.11.2004 22:07:01)

Tist bin plus sem natipkala čisto pomotoma in ne gre za kako vesoljsko sporočilo.

kimi -> napad na revije... (2.11.2004 22:10:17)

jaz sem pa mislila da so vesoljci..no važno da niso da si le ti:)-

Stran: [1]