|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neprimerno delovno mesto
24.6.2007 12:17:41   
poka1
Kako ste kej nosečke?Sem v 15 tednu nosečnosti in hvala bogu z mojo nosečnostjo je vse ok ,imam pa  en problem v službi..delam po 10 ur na dan v neznosni vročini (50C) in je stoječe delo....
Moj delodajalec hoče da me gin da na bolniško, moj gin pa me noče dat in pravi da mi mora delodajalec premestit na primerno delavno mesto ,ki ga bom lahko opravljala. Delodajalec  pa pravi da me bo dal na zavod za zaposlovanje. Kaj me res lahko da na zavod, kaj ni da nosečnic ne sme dat na zavod?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neprimerno delovno mesto
24.6.2007 12:54:44   
Anonimen
Naj te premesti na drugo delovno mesto, če ti G noče dat bolniške.. Lahko pa tako narediš, da si izbereš drugega G, ki ti bo verjetno dal.. In kolikor jaz vem, če si pri njemu zaposlena in imaš pogodbo, da te ne sme dati na zavod..
Nevem točno, ampak mislim, da je tako..

Porihtaj si to user posted image

(odgovor članu poka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 13:09:55   
NRMM
Če si zaposlena in če je pogodba še veljavna (za nedoločen čas),te na zavod ne more dat.Če bo to storil,se obrni na delovno sodišče brez pardona.Vsaj nekje smo nosečnice zaščitene user posted image .Jaz sem imela podobne probleme,mi je že poslal odpoved in me moral potem zaposlit nazaj.

Če imaš ginekologa takega loleka ga menjaj ozr.pejt k osebnemu zdravniku in mu povej kako in kaj,ker to je služba,ki ni za nosečnico. Ali premestitev na drugo del.mesto ali pa bolniška.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 13:46:16   
Primoza
Najenostavneje je dati na bolniško. Zamenjajte ginekologa, če komplicira že pri tej bolniški bo še kje in takega ginekologa ni prav dobro imeti med nosečnostjo. Poskusite se povezati z osebno zdravnico, tudi ona vam lahko da bolniško.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2007 15:10:32   
Anonimen
Bolniško ti tako ali tako lahko napiše samo osebna zdravnica, G poda samo predlog, tako da se res obrni nanjo. In tudi jaz bi razmislila o morebitni menjavi G.
Drugače ti je delodajalec dolžan omogočiti premestitev na drugo delovno mesto, samo vem, da je praksa drugačna.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 15:40:17   
poka1
JA MA NA ZAVOD PA ME NE MORE KR TAKO DAT?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2007 15:46:50   
Ajvy
Zamenjaj G, meni tudi ni htela dati bolniške ,čeprav mi je sam delodajalec rekel, da ne more najti primernega delavnega mesta za me... toliko časa me ni G poslušala, dokler se res nisem orenk poškodovala in pristala na urgenci... ne bit tako butasta kot se m bila jaz in ne vztrajat pri isti G, zamenjaj, pa ti bodo lepo napisali bolniško...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 17:05:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2007 17:06:48   
poka1
pri njemu sem ze 3 leta in imam pogodbo za nedolocen ces.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 17:08:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2007 21:02:25   
Samoyedka
Če ti ne zmore zagotoviti primernega delovnega mesta, te da delodajalec kao v "bolniško"- piše nekje v Zakonu o delovnih razmerjih, ampak se mi ne da trenutno iskat, je še vroče v bajti user posted image Ti plačuje nadomestilo plače. Če je tvoj delodajalec baraba, bo našel način, da te vrže iz službe- jaz bi mu dala na znanje, da jih bo dobil nazaj user posted image Svetujem ti lahko le, da definitivno zamenjaj G, če je tak bebo, pa malo se na Zavodu in CSD pozanimaj (čeprav imajo na obeh po mojih izkušnjah bolj malo pojma). Prvih 30 dni ti lahko piše bolniško osebna zdravnica, potem pa ti na podlagi mnenja G komisija ZZZS podaljšuje bolniško. Upam, da boš poštimala, da bo najbolje zate in tvojo pikico user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2007 22:10:40   
NRMM
Če si za nedoločen čas se nimaš kaj bati.Četudi te flikne,te bo moral zaposlit nazaj.Info iz izkušenj iz letošnjega januarja.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2007 20:20:52   
poka1
hvala vsem..sem nasla tudi zakon o delavnih razmerjih...tako da sem ugotovila da mi ne more ničuser posted image  jutri takoj postimam s sefom in pol se z gin....

hvala vsem!!!

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......