Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tiamo -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 13:38:53)

TOLE SEM DOBILA PO MAILU, ČE KATERA HODI V LJUBLJANI SOLARIJ JI LAHKO SLIKE POŠLJEM NA MAIL
RR: Na željo avtorice dopisa, smo vsebino samega sporočila odstranili.

Tida -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 13:45:38)

Oj
ne vem mogoče samo meni ne dela ampak jaz teh slik ne vidim?

Kako je z ostalimi?

Sem pa čisto zgrožena nad tem kar si opisala? Da se to pri nas dogaja??

kimi -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 13:59:52)

pa saj to ni več res...samo kaj pa če so ženske pristale na to in so se slikale v solariju pa so dal slike na net. Kaj pa veš danes za denar vse delajo

metuljčica -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 14:06:25)

kateri solarij pa je to??

puncica -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 14:19:08)

jst sem dobla neke slike iz solarija, ko se dekleta sončjo a nič ni zraven pisal, morda niso iste slike:zmeden: a vseeno. Barabe, dobro da ne hodim v solarij

puncica -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 14:44:42)

Ja nč pol bom pa pripela tvoje sporočilo in slike poslala naprej.

neja -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 15:07:04)

O, shit......jaz sem jih dobila po mailu. Punce, stožite jih do konca!!. To ne sme ostat pri tem, da bodo kar mirno dalje snemali.

LP

*NaTaŠa* -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 16:16:20)

Kake slike?

Anonimen -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 16:24:04)

Hmm...moram sosedi pokazat.
lp,:fis:

ninca -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 17:21:04)

mogla bi pokazat sestrični k je bla ene parkrat v LJ...:(

*missy* -> Za vse tiste, ki brezskrbno hodite v solarij - PROŠNJA ZA POMOČ - NUJNO!! (2.11.2004 22:55:21)

A bi mi lahko katera te slike poslala!!

Je bla mami pa jaz tud v tem salonu, pa v drugih tudi pa me res zanima kva so ven dali to???

Stran: [1]