|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nesorazmerna rast ploda
23.6.2007 17:39:34   
srursa
v 30 t sem bila pri svojem g na UZ, kjer mi je rekel da ima večjo glavo kot ostalo telo. Telo je za 30t, glava pa za 33 t. Zaradi tega sem čisot prestrašena, kja pa če je res kaj narobe.  Tehta  pa 1700 g.
Pslala me je na UZ v porodnišnico LJ. Tam moram čakati  10 dni.<<<<<<ali se je kateri zgodila enako??  Prosim za vaše izkušnje. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nesorazmerna rast ploda
23.6.2007 18:00:20   
Anonimen
Popolnoma razumem,da te skrbi.In mi je žal zate.Na tvojem mestu bi se obrnila na kakšnega pediatra.Ali ginekologa.Kajti ne zdi se mi ravno prav,da ti je povedala le,da se otrok ne razvija pravilno,vse ostalo pa je obviselo nekje v zraku,pod vprašajem.

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2007 18:01:30   
digi
Pri meni sicer ni bilo isto, vendar so mi rekli, da moj otrok ne raste dovolj hitro in da je premajhen- in to če se prav spomnim v 37. ali 38. tednu.... Jokala sem in bila čisto na koncu, očitala sem si vse mogoče....  No, potem je bilo vse v najlepšem redu..... Ne morem ti druga reči, kot da se ne sekiraj, mogoče nekoliko kruto, vendar sedaj je kar je in ne moreš nič, verjetno pa se bo itak izkazalo da je vse OK.....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2007 20:47:33   
Anonimen
Daj vprašaj še Pušenjaka na MON-u.Velikokrat se zmotijo pri meritvah in močno želim,da so se pri tebi tudi,.

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2007 21:32:09   
Ronči
Meni so izmerili v 34 5/7: glavo za 36 tednov, trebušček za 31... Nakar mi je druga ginekologinja izmerila primerno velikost trebuščka za 34/35 teden, glave pa ni mogla pravilno izmeriti, saj je zelo nizko in ni mogla narediti primerne meritve. No in kdo ima prav? Upam da druga!! Je pa hecno, da prva ni večkrat preverila velikost trebuščka, merila je le enkrat, ta druga ga je pa merila 3X.
Brezveze rečt, ne se sekirat, skoraj ni mogoče, a upajmo da je vse v najboljšem redu... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2007 22:29:19   
rainbow
pri meni je bila tudi napačna meritev oziroma izračun tiste mašine. Se marsikdaj zmotijo. vseeno pa ni fajn, a ne, ko si v nevednosti. kar mirno, preveč se ne sekirat.

Držim pesti, da bo vse okuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2007 23:54:16   
Blacky30
Jaz se spomnim, da sem imela v materinski napisane mere, ki so se razlikovale tudi po dva tedna glede na posamezen organ. G. mi ni nič posebej povedal, da bi bilo to kaj narobe in res ni bilo. Nič se sekirat. Če te ni poslal nikamor naprej, potem je vse ok, te pač seznanja z merami otroka, ki niso alarmantne. user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2007 11:00:34   
pimpa
Po moje ni treba, da te preveč skrbi. sama sem v prvi nosečnosti prav tako naredila celo revolucijo z merami ploda (beri:spravila ob živce celotno sorodstvo) zaradi istega vzroka, ker je bila glavica večja. Enkrat oddrvel ado G, da naj mi ponovno naredi meritve (pa mi ni hotela). In v resnici je otrok čisto normalen (ah kaj še preveč navihan za svoja leta).
Lep preostanek nosečnosti in LP,

od Pimpe 

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2007 18:11:08   
srursa
Hvala vam za vaše izkušnje in mnenja.

HVALA SEM DOSTI BOLJ MIRNA. user posted image user posted image user posted image user posted image HVALAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pimpa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?