Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vsak dan drugačna temperatura? 23.6.2007 21:19:59
|
|
|
|
moni30
|
Ja, možno je da bodo T bolj stabilne, če si meriš vaginalno. Vendar pa te moram vprašati ali si T meriš pravilno? Takšna odstopanja so sicer možna, vendar se mi zdijo vseeno prevelika. T si moraš meriti vsak dan ob istem času takoj ko se zbudiš, po najmanj 5 urah spanja (nobenega vstajanja, pretegovanja, govorjenja, pitja, lulanja, itd.). Če si meriš šele prvi teden, to pomeni da še imaš M? Če je tako, potem T v času M lahko nekoliko bolj nihajo. Upam da sem ti kaj pomagala. LP
|
|
|
|
RE: vsak dan drugačna temperatura? 24.6.2007 13:31:30
|
|
|
|
pot
|
Mislim, da ti T lahko niha tudi zaradi hormonskega neravnovesja. Povej G ob naslednjem pregledu oz. mu pokaži tabelo. Jaz sem si jo merila pod podpazduho. Moje T so se večinoma gibale okoli 36° oz. manj, tako, da se mi ˝tako nizka˝ T ne zdi nič posebnega. Smo pač vsi drugačni. Veliko sreče pri zanositvi.
|
|
|
|
RE: vsak dan drugačna temperatura? 24.6.2007 15:40:46
|
|
|
|
renata nana
|
pot kolikor jaz vem se bazalna temperatura ne meri pod pazduho.
|
|
|
|
RE: vsak dan drugačna temperatura? 26.6.2007 9:11:54
|
|
|
|
sončica23
|
Pozdravljena, Prebrala sem, da je je pomebno, da si vsak dan tempaeraturo meriš ob istem času, na istem mestu z istim termometrom. Če si meriš bolj zgodaj je temperatura ponavidi nižja. Sicer pa Se temeperatura dvigne itak šele po ovulaciji. Tako, da šele za nazaj veš, da je bila ovulacija. Temperatura se mora dvigniti za o,2 stopinje Celzija nad prejšnjih 6 meritev, šele potem lahko govorimo o povišani BT. Veliko sreče in lep dan
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?