Maternični vrat? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mojca 32 -> Maternični vrat? (23.6.2007 15:18:26)

Mene pa nekaj zanima?
Na zadnjem uz mi je zopet rekel da plod zamuja v rasti za približno 2 tedna je pa res da ima simetrično rast!!!!A je katera tle ki so ji rekli isto??? In kako naprej? naj povem da sem v 31 tednu plodu so sicer našli vse organe in pravi da je drugače vse ok Tehta pa 1375g  a me mora skrbet???'
pa še nekaj me zanima g mi skoz govori da imam mehak materični vrat ampak da je zaenkrat še zaprt????? kaj to pomeni (sem pa drugorodka)
Hvala vam za ogovore.

mojca 32 -> RE: Maternični vrat? (23.6.2007 20:20:11)

KAJ NI NOBENE TLE KI BI MI ZNALA POMAGATI Z ODGOVOROM????

digi -> RE: Maternični vrat? (23.6.2007 20:27:21)

To z rastjo... so meni rekli na koncu nosečnosti....sem jokala in jokala, se krivila (ker nimam zdrave ščitnice, ker sem sladkorna bolnica.....), vendar je bilo vse OK (samo ne beri kakšnih stvari po netu, ker boš samo v depresijo zapadla, tako kot sem jaz, me je moj kar od računalnika odvlekel, ekr drugače bi bila znorela). Za maternični vrat pa je tako, da imaš možnost prezgodnjega poroda, če jaz to kaj vem....

zana21 -> RE: Maternični vrat? (23.6.2007 20:42:21)

Sicer ne vem ce ti bo to kaj v tolazbo pa vendar.
Meni je moja g. rekla da je mala v 34 tednu pretezka (2460g).Cez tri tedne sem ponovno imela uz,pa se  je drugemu g. teza 3130g zdela idealna.
Tako da nikoli ne ves na cem si

NRMM -> RE: Maternični vrat? (23.6.2007 22:22:01)

IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

pa še nekaj me zanima g mi skoz govori da imam mehak materični vrat ampak da je zaenkrat še zaprt????? kaj to pomeni (sem pa drugorodka)

To je tudi meni ugotovil ginekolog v 34 tednu.Rekel mi je,da naj mirujem (ležim,sedim,da plod ne pritiska na maternični vrat) zaradi zgodnjega poroda in mi za vsak slučaj predpisal magnezij,da se ne bi začeli pojavljati krči.Ampak se na vso srečo ni zgodilo nič.Magnezij sem jedla do 37 tedna,sedaj pa sem 2 dni pred rokom in se še nič ne dogaja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Stran: [1]