Ryssa -> RE: H2O parni čistilec.. (23.7.2008 14:23:51)
|
Mi imamo to zadevo že kar nekaj časa. Sicer je zadeva ok, očisti res več kot navadna krpa. Sem delala preizkus, čisto sobo sem pomila z navadno krpo, potem pa še z h2o čez, pa je bila od h20 krpa čisto rjava. Vodo začne puščat če ga imaš predolgo na enem mestu, v bistvu je treba s tem na hitro pomivat, ker če malo stoji je pa takoj luža. Drugače pa navadna mokra sled. Jaz osebno ga nikoli ne bi kupila, tudi mama je razočarana in ga je želela že vrnit. S čiščenjem je sicer zadovoljna, ampak zadevo smo že dvakrat poslali na servis in že dvakrat dobili novega. Oba sta po domače povedano brez razloga crknila, v uporabi je ta mašina bila itak samo enkrat tedensko tako da preterali je nismo. So pa serviserji korektni, pridejo takoj po mašino in kar hitro smo dobili novega. Mene pa moti tudi kabel, ki je za moje pojme prekratek pa tak bedasto visi, da se mi med čiščenjem mota okoli nog. Aja, pa še to. Zadnjič sem poskusila očistit fuge v kopalnici, pa moram povedat da mi ni ratalo. Čistim pa tudi laminat s tem, ampak le občasno, ker sem v eni sobi, kjer se je pogosto čistilo opazila, da so spoji laminata bolj vidni. Čist možno da je krivec h20. V glavnem, sigurno se lahko z tem opevanim h20 kosa tudi kakšna cenejša mašina, ki jih je trenutno kar nekaj na tržišču.
|
|
|
|