no name -> ODPOVEDALI MORJE!!! (22.6.2007 17:48:34)
|
Včeraj smo morali stornirat naš dopust v Tuniziji.... Zaradi vodenih koz Starejša hčerka je prejšnji teden prišla domov iz vrtca z vročino in kozikami. Včeraj sva bile še cele v krastah, v torek pa naj bi leteli v Tunizijo....pa ne bo nič, ker ne moremo niti tvegat zaradi mlajše, ki še sicer ne kaže znakov da se je okužila, ampak ravno tako nočemo tvegat, da tam zboli... Zanima me pa naslednje: Dali smo se zavarovat, rizik odpovedi, preko generali zavarovalnice in sem včreaj morala na agencijo odnest 3 papirje(izpolnjene od mene in dr.) Da bojo lahko poslali na zavarovalnico. Zdaj pa pojma nimam kako dolgo bo to trajalo, da dobimo vrnjen denar oz. Je res da ne vrnejo celotne vsote(razen seveda storškov zavarovanja ipd) In pa seveda če že imate kakšne izkušnje z odpovedjo letovanja, če fejst komplicirajo?? Žalostna sem full, čeprav pravim da vse slabo je za nekaj dobro....in zato ne bi rada da se mi zdaj zalomi pri tem denarju, ki bi ga lahko porabili za dopust kasneje.... Hvala za odgovore (in lepe počitnice vsem ki se kam odpravljate ) Lp Sporočila pišemo z malimi črkami, recimo, da je naslov primeren, ker z razlogom"kričite". Op moderatorja.
|
|
|
|