Ketere plenice za 1x uporabo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 13:23:48)

S katerimi plenicami za enkratno uporabo ste najbolj zadovoljne in zakaj? Katere najbolj priporočate?

Ali so NAJDRAŽJE tudi RES NAJBOLJŠE?

Ali obstajajo za novorojenčka samo Pampers, ali jih izdeluje še kdo drug?

Koliko kaj stane ta hec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




kofetek2010 -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 13:27:00)

naša je samo na začetku imela Fixies (tiste čist mini, ki imajo izrez za popek), potem pa je imela Pampers (najprej rumene), nato pa Pampers AktivFit (kupljene v Müllerju ali avstrijski Bipi) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 




moci -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 13:35:35)

mi uporabljamo moltex, ki jih prodajajo v mullerju. niso beljene (druge plenice so beljene s klorom, razen alana - ki so s kisikom) in so razgradljive. 




simanej -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 13:40:28)

Mi smo imeli na začetku pampers  activ fit iz mullerja zdaj pa fixies in smo veliko bolj zadovoljni z njimi, pa tudi rdeče ritke smo se rešili. Zraven pa uporabljamo Weledino kremo za ritko. Moraš probat , kaj mu bo bolj ugajalo. Veliko dobrega slišim tudi za pleničke iz Hoferja in Mullerja njihova znamka  in so zelo cenovno ugodne, vendar nam druge ne odgovarjajo ker ima povseh drugih takoj vneto ritko, tako da nas pleničke kar precej stanejo, pa še previjati ga moram na dve uri.Upam da ne boste imeli takih težav, saj otroci so si različni.




blue sky -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 13:50:49)

Mi uporabljamo Pampers Active Fit in so zelo v redu, saj ne premočijo.




emaa -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 13:53:17)

Nam najbolje odgovarjajo prav mullerjeve.




tanara -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 13:58:39)

Za novorojenčka vsekakor priporočam Pampers RUMENE, ampak kupljene v Mullerju, ker so made in Germany, ne pa kot po ostalih trgovinah made in Poland. Razlika je neprimerljiva. Te nemške imajo perforirano dno in drekec takoj steče stran od ritke.
Naša dojenčica je imela po 3 dneh v porodnišnici grozno ritko (če maš CR, ne dobiš takoj dojenčka) rdečo, vneto,  pikice, takoj ko sem jo dobila sama za previjat sem ji dala te pamperske gor, pa 2 dni sem jo res non stop previjala, pa je bilo OK.

Ko je te prerasla, sem probala  še Mullerjeve in Hoferjeve, ki so se mi pri prvi gospodični dobro obnesle, vendar jih tokrat ne morem uporabljat, ker ima mala takoj rdečo rito.

Šla sem na Fixis, ki so mi res najboljše, vendar je cena... Propagirajo jih, da koža diha

Moltex nisem nikoli uporabljala, ker se mi zdijo tako trde,

Moj nasvet je da do 7 kg uporabljaš rumene Pampers, potem pa eksperimentiraj




tančica -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 14:07:38)

Jaz sem probala skoraj vse, najprej s Pamperskami - je bil moker ves čas, potem sem kupila Aktivfit- spet moker, probala sem tudi plenice od DM-a in Mullerja - spet ista zgodba. Nato sem pa kupila Huggies in sem zelo zelo zadovoljna, težav ni več, plenice niso drage, še posebej je hvaležna elastika zadaj, ki je zelo široka in res nič ne pride skozi.




BLAŽIKA -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 14:19:30)

Pampers activ fit in nič drugega. Smo probali tudi muller in dm pa navadne pampers pa je bilo vse za en d...Z activ fitkami pa smo bili zelo zelo zadovoljni in vse plenice smo večinoma kupovali v avstriji, ker je kvaliteta re neprimerljiva z temi ko jih kupiš tukaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ElaM -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 15:05:32)

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Nam najbolje odgovarjajo prav mullerjeve.


Naša pika ima tudi te in so ok, nikoli niso premočile,.. kar za Pamperske ne bi mogla reči, pa še cena je mnogo bolj ugodna.




Ninica -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 16:29:46)

Mi uporabljamo Pampers Active Fit in so zelo v redu, saj ne premočijo.


tudi mi smo uporabljati te[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




ribica. -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 16:35:12)

Lidlove so zakon.




Maxica -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 16:41:27)

Tudi jaz sem najbolj zadovoljna s Pampers Aktive Fit, ne premočijo nikoli.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




lilka -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 18:09:02)

Pampers newborn 1, Pampers newborn 2, zdaj pa Prity baby 3.....vse kupujem v šapru, ker ga imam najbližje, do prvega Mullerja imam 65 km.....bom pa poskusila une iz Bipe, ko ne vem kak se jim reče, mi bo svakinja za testirat ene par posodila, do bipe pa nimam daleč.




digi -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 22:45:53)

Hm, od dojenčka do dojenčka različno, sem najbolj še zadovoljna s pampers, čeprav ne popolnoma, vendar je to samoumevno, če otrok ponoči spije 1,5 litra vode, da moram potem 3krat plenico ponoči menjat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. No sem pa poskusla še fixies- ne, dm- za pamper zmagajo, alana - niti pod razno, sicer okolju prijazno, vendar žal jih zato rabiš 4krat več, potem sedaj sem poskusla huggies- tud mi niso vredu, ker se ob nogicah ne priležejo in vse ven steče, potem pa še sparky- nikoli več, ker so trde, pa še potem prety byby, ki so na tretjem mestu mojih dosedanjih favoritov... ko sprobam spet kaj, obveščam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




digi -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 22:47:25)

aj sorry, sem zdaj videla da sprašuješ za novorojenčke- mi smo meli pampers in fiixies... cena pa- pampers so res najdražje, ampak tudi ni tako gromozanske razlike.....




eya -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (22.6.2007 23:12:56)

Zdaj imamo Pampers Active fit, na začetku pa Pampers newborn. Smo vmes sprobali še nekatere druge, a so nam Active fit najboljše.




anajmad -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (23.6.2007 6:32:41)

Naša Ula je bila nedonošenček in je imela,ko sva prišle domov dobro kilco in 800 g. Jst sem bila takrat najbolj zadovoljna s plenicami iz DM-ja za novorojenčke.




MIASE -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (23.6.2007 15:46:40)

Hej!!! Mi uporabljamo pampers in huggies. Najprej sem mu kupila huggies in sem bila zelo zadovoljna, ker je pa dobil full pampersk v dar uporabljamo pa zdaj te in tud nimam pripomb. 




Nogavica -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (23.6.2007 17:49:41)

Za novorojenčka smo uporabljali DM Babylove Newborn in bili zadovoljni, potem smo preizkusili skoraj vse, ki so na tržišču (če je bila kdaj kaka akcija), trenutno pa imamo Mullerjeve in so o.k., pa še poceni.

Je pa zelo različno - več mamic ti bo odgovorilo, več različnih izkušenj boš prebrala - nekaterim premočijo ene, ki drugim nikoli ne, tako da boš verjetno tudi sama morala preizkusit več različnih in se sama odločit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].




Naja30 -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (24.6.2007 13:31:25)

Sem skoraj diplomirala iz teh plenic! VSE smo sprobali in vse je premočilo. Ne vem, meni je pomembno, da mi je ponoči ni treba previjat, ker se čisto razbudi in potem traja, da zaspi nazaj.
No, na začetku smo imeli pampers in mullerjeve, za novorojenčka. Potem pa, ko smo že vse sprobali, sem pa v Leclercu našla ene francoske Mots d'enfants in s temi sem res zadovoljna. Zdaj že kar nekaj časa. Imajo tudi elastiko vzadaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Strawberrie Cherrie -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (24.6.2007 13:32:57)

Pampers Newborn - kupljene v Bippi v Avstriji, gor imajo napisano Night&Day - najboljše pleničke, ar sem jih uporabljala, boljše od Active fit, samo kaj ko so samo do 5kg [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], potem pa Pampers Active Fit...
Vse ostalo je bilo pri nas brezveze - ene so puščale pri nogicah (ima sposobnost FAJN SE POKAKAT IN POLULAT [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ), druge zadaj pri hrbtu, spet ene na bokih...Pampers Active Fit -> ne menjam za nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




crci06 -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (24.6.2007 14:13:35)

Jaz bi pa svetovala, da si ne kupuješ zaloge. Začneš z enimi, potem pa raziskuješ naprej.
Mogoče, če nimaš še izkušenj, začneš s kakšnimi pampers ali podobn za novorojenčke, da ti ne bo zaradi nekvalitete še težje 100x na dan previjat.
Jaz sem imela Pampers št. 1, potem pa mueller in pampers št.2 in so mi bile čisto enake, tako, da ima naš sine muellerjeve plenice. Že nekaj časa imam na previjalni Active fitke odprte, pa mi je po pravici povedano, čisto vseeeno, katere zagrabim.
Se mi je že naredilo, da sem se za pampersko odločila zato, ker je imel tako kratke hlače, da se je malo plenice ven videlo in je bila fitka za afnat se..  torej mi je res vseeeno. V bistvu jih kao šparam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] potem jih bom pa spet morala kakšni podarit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Še za ceno si spraševala: mueller: 6 Eur. št.4 je notri 42 kom; 1/2 pa se mi zdi jih je bilo 52. 3 pa mogoče 48?
Se ne spomnim več točno...

Srečno!




lila114 -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (24.6.2007 14:20:03)

Imam dva otroka. Pri prvem sem uporabljala pamperske, ker bi naj bile najboljše. Pri drugem sem začela kupovati Lumpijove in sem bila bolj zadovoljna z njimi, kot z pampers. Sedaj ko pa je že velik in še samo ponoči odvisen od pleničke, sem kupila Lidlove in so tudi super, pa še zanimive so, ker so tako lepo porisane z medvedki in cenovno primerne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




Anonimen -> RE: Ketere plenice za 1x uporabo? (24.6.2007 15:51:40)

Mi smo uporabljali Fixise.




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>