Še vedno v pižami (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mammika -> Še vedno v pižami (2.11.2004 9:50:25)

Se vam kdaj zgodi da se vam ne da preoblečt.jaz sem namreč še vedno v pižami pa se mi sploh nič ne da.sem bolj slabo spala in zdej še z enim zaprtim učom gledam :)- .....Pa se mi še vedno ne da preobleči...joj morm se zdej....:)-:)-:)-

Taša -> Še vedno v pižami (2.11.2004 9:53:02)

Tudi jaz sem še vedno v pižami. Se mi sploh ne ljubi preobleč, čakam da bo ura nekje 10.30 ko greva z tamalo zdravniku pa se bom po preoblekla. Da se ne bom petkrat preoblačla....

BARBARA R. -> Še vedno v pižami (2.11.2004 9:54:56)

Jaz sem zelo rada v pižami. :bravo:
Še ko sem hodila v službo in začela delo ob 12.30,se mi je dogajalo da sem bila do 11.30 v pižami.
Nič se sekirati,včasih "paše" biti malo bolj len.še posebno na tak žalosten dan in po treh dneh smo zopet sami doma s svojimi sončki.Kar dolgčas,kajne?!

:muca:

Jančika_ -> Še vedno v pižami (2.11.2004 10:02:02)

Pižama rula! :bravo::bravo::bravo:

Najbolj pižamast človek na svetu pa je moj foter - jo ma namesto trenirke! :)-:)-:)- Mu je mat že stokrat kupla kako lepo trenirko - ni šans, sam pižamo nosi doma. Pol mu je pa kupla trenirko, ki zgleda ko pižama, no, to pa da tu pa tam gor.:)-

No, tudi jaz sem še v pižami!

tina.nika -> Še vedno v pižami (2.11.2004 10:02:04)

Ej jst pa sploh nimam pižame ( razen eno staro nekje v omari ). Spim kr v starih razvlečenih majicah, tako se najboljše počutim pa še vroče mi ni.
lp, Tina:sloncek:

Jančika_ -> Še vedno v pižami (2.11.2004 10:05:32)

Ja, no, jz pravzaprav spim gola, pižamo mam pa ..... ojojoj, sploh nisem prej pomislila, sem taka ko moj foter!!! Jo oblečem, ko vstanem, pa zvečer po tuširanju...:hudicek:

ninca -> Še vedno v pižami (2.11.2004 10:27:45)

ja meni se med počitnicami ne da preoblečt...ko mam čas pa se šele okol 10h spravim v domače "cunje", med vikendom me pa mami podi se preoblečt ker me ne prenese v pižami :((:)-:)-:)-

kimi -> Še vedno v pižami (2.11.2004 10:39:44)

:)- jaz sem po čudežu vstala ob 6 zjutraj in zribala celo kopalnico + cel štedilnik + že kuham pasulj + pospravila sobo + obesla oprane cunje + pomila posodo + pometla pred hišo + nahranla tamauga in sedaj še čakam da se zbudi in samo še posesam:)-

Jančika_ -> Še vedno v pižami (2.11.2004 10:45:46)

Jao Kimi, pa kaj tebi devajo v hrano:)-:)-:)-. Evo, še vedno sem v pižami, pa še nič nisem naredila, vstala pa sem tudi že ob pol sedmih.:((

Joe -> Še vedno v pižami (2.11.2004 10:57:54)

Mene pa nikakor ne moti, da Jančika poskakuje po stanovanju v tesni pižami. Tast pa bi me.

mammika -> Še vedno v pižami (2.11.2004 10:58:43)

Ja KIMI BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Matr a se ti da al kaj????No ja sej vem sej vem
LP :sloncek:

puncica -> Še vedno v pižami (2.11.2004 11:36:20)

Ja kimi halo, ej dobra si a bi še pri nas mal :)-:bravo::bravo: Jaz sem ful zadovoljna če zjutraj ko pozajtrkujem pospravim za seboj:)-
Glede pižame pa jo jaz sovražim:hudicek:, tako da spim samo v spodnjih hlačkah in zdaj ko dojim tudi v modrcu, drugače pa ne, sicer pa se takoj ko zjutraj ustanem oblečem v razpotegnjeno trenerko, ker me drugač zebe:ups::)-
Pižam pa pri nas ni, razen naša piška jo ima oblečeno. Jaz se v pižami ful počutim utesnjeno, pa me vse moti, ko se ti kej zgužva, pa nagrbanč, pa moram potem ravnat, pa sem raj brez. Itak ponoč rjuhe ravnam, da je vse ravno, brez gub :)-:)- Sem usekana a ne :)-

kimi -> Še vedno v pižami (2.11.2004 11:37:27)

ja mammika da da...mali se zbudi ob 6 zjutraj in če nazaj zaspim sem cel dan tok utujena da nč ne morem. Da pa nisem zspala sem ga uspavala in jaz hitro vse naredila, medtem sem že bla na pošti nardila zajtrk in pomila posodo zdej pa čakam da me lubi na tortico pelje, če bo tašča lahko tamlga pomerkala za pol ure-ne ne bo ga gre sosedi na obisk:( nče ne bo s tortico.

pravljica -> Še vedno v pižami (2.11.2004 11:57:20)

joj kimi...pr men bo treba dons kej skuhat...a prideš? ;) pižama pa...je še na meni...he he...aja pa joe...vajin sonček je na tej slikci doooost lepši :)

kimi -> Še vedno v pižami (2.11.2004 12:25:20)

:)- zdele ne morem pridt moram likat sem mal prej tamalmu dala kašico za jest in ga prevela zatem sem takoj sesala zdeja pa moram likat. Sej drugač bi prišla:)-

Jančika_ -> Še vedno v pižami (2.11.2004 17:49:49)

Kimi, pa ti si stroj!:)-

Stran: [1]