Uhek = NETRESK (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

lev76 -> Uhek = NETRESK (22.6.2007 8:41:11)

Zanima me kako, tisti ki sploh, prakticirate uporabo uhka (= NETRESK op moderatorja) (tiste zelene rastline z zelo mesnatimi listi)?
Kolikokrat na dan? Koliko dni? Se pravi v kakšnem času se vnetje ušesa pozdravi?

nuala -> RE: Uhek (22.6.2007 9:28:17)

Vprašala sem mojo mamo, ona me je zdravila s tem, ko sem bila mala.
3 do 4x na dan mi je dala po pol čajne žličke soka, potem sem pa morala še 5 min ležat da mi ni ven steku.

Zdaj pa mi je zdravnica rekla, da se vsako vnetje ušes pri otroku zdravi z antibiotikom, otrok jih dobiva cca 10 dni, pomagajo pa že po 1 dnevu ( vsaj mojemu so ). Vnetje je imel do sedaj 2x ( 5 let bo star ) in to je bilo edinkrat, da je moral pit antibiotike.

lev76 -> RE: Uhek (22.6.2007 9:33:17)

Nuala, hvala za odgovor.
Vem, da se v današnjem času to zdravi z antibiotikom.Vendar sem se odločila preizkusiti še to metodo, kajti moja malčica je stara leto in pol in za sabo ima že 4 vnetja ušes. Pa vsakič dobi antibiotike,...
Sem vprašala tudi njenega pediatra in mi uporabo uhka ni odsvetoval. Zanima me samo mnenje tistih, ki se tega poslužujete.

nejcko -> RE: Uhek (22.6.2007 9:41:00)

Jaz ga otrokoma še nisem dala, ker nimata problemov z ušesi, si ga pa jaz nakapam v uho vsakič, ko začutim, da me začne kaj kljuvati.
Stisnem si v vsako uho po 2 kapljici in ponavadi to zadostuje. Obvezno pa moraš sok nakapati v obe ušesi, četudi boli samo eno.

Antigona -> RE: Uhek (22.6.2007 14:32:46)

O tem je bilo tudi že nekaj napisanega. Išči pod "natresk", tako se temu tudi reče...

Stran: [1]