|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečke srečke na plan....
2.11.2004 7:45:08   
Neža81
Jutro!

No, katera bo prva srečka :nosecka: v mesecu novembru? Hitro na plan! Jaz (NE)moram jutri dobiti M:hudicek: in sem že probala včeraj narediti CB, pa je bil negativen :((:((:((:((, tako da sem še vedno žalostna. Pa še celo noč sem sanjala (in to kr 3 krat) da sem dobila danes M:hudicek: :((:((:((. Danes med malico grem spet po tester pa bo spet probala, drugače pa bom do jutri počakala. Upam, da bota :modri::roza:.

LP, Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.11.2004 7:48:13   
Neža81
Pupika, verjetno se bova kar obe tolažili jutri. Jaz sem 100%, da bom jutri dobila M:hudicek: :((:((:((. Zdaj pa mi že gre res na živce!!! Najbol tečno pa je to, ko imaš tako željo po :duda:, pa mesec traaajaaaa in traaaajaaaa, da pride spet naokoli in da lahko naredimo test.

Sicer pa še ni konec sveta, zato se bomo borile iz meseca v mesec, da čimprej dobimo :duda:9nebesa.

Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2004 8:07:17   
pupika
Neža, ne še obupat imaš še vse možnosti, tak, da za tebe še ni vse izgubljeno. Počakaj tri dni in naredi še enkrat test.
Upam, da se bo tebi nasmehnila sreča in da boš srečka :nosecka:.

Ja to imaš pa prav tile meseci se tako vlečejo, ko moramo čakati kdaj bo pred tisto NE zaželeno :hudicek:. Jaz komaj čakam konec meseca da vidimo kaj bo.

Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2004 8:12:10   
Neža81
Hvala pupika. Čuj, kak dolgo se že vidva trudita?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2004 8:23:25   
pupika
Midva sva začela avgusta, kaj pa vidva?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2004 8:26:14   
Neža81
Septembra... najin drugi poskus..:(

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2004 8:26:46   
Neža81
Zaj sn tak noro napisala.. začela sva septembra... oktober pa je najin drugi poskus

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2004 8:30:41   
pupika
No smo nekako na istem. Jaz sem vedno mislila, da ko se bova odločila za otroka, bo to tako kar prvi mesec, nikoli si nisem mislila, da je to tako težko.

Neža ne skrbi, vse bo, boš videla, tudi midve bova nekega dne zelo srečni. Upam, da ti že kmalu, čez kaki dan ali dva.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2004 8:42:49   
Neža81
Jaz sem tudi mislila, da je to tudi čisto enostavno, ko pa sem prišla na RR, pa sem stopla na realna tla. Pa tak ko smo vedno pazle, da ja ne bi prej do česa prišlo, zdaj pa vidim, da sploh ne bi rabla zaščite ...... :)-:)-:)-

Vem, da bova enkrat medve ter tudi ostale :nosecka:!

Saj veš, kak poje Adi SMolar :"Je treba delat.....!
:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2004 8:47:17   
pi
Jaz pa na srečo nisem imela nobenega testa doma in ga nisem mogla delat. Delala sem ga prejšnji teden pa je bil na žalost negativen :((.
Kaj pravita naj danes spet naredim test, kateraga si naj kupim ? Danes je že 32 dan, vedno sem imela M na 28 dni, razen prejšnji mesec sem jo dobila 34 dan. Bojim se da imam spet lažno upanje.
Kdaj bosta delale teste ? Ja pa še to, naj počakam do jutri zjutraj ali naj test naredim že danes ?
Pomagajte, pomagajte saj sem že čisto izgubljena.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2004 8:49:44   
pi
Pupika žal mi je za tebe da je že prišla tvoja M, bo pa drugi mesec. Tolaži se s tem da je vsaj prišla točno in ti ni dajala lažno upanje.
Na :roza: :modri:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2004 8:54:25   
Neža81
Pi, jaz bi mogla jutri dobit M:hudicek:, pa sem že prvi tester naredla prejšnjo sredo in potem še ČISTO VSAK DAN, tako da sem uničla 5 ROMED testerov in enga CB, danes med malco pa grem spet po romed, čeprav ne verjemem,da mi bo uspelo ta mesec, da se prikažeta :modri::roza:. Ti se moraš sama odločiti ali narediti ali ne. Če te zelo zanima naredi, zakaj bi se brez veze živcirala. Jaz sem tui ga vsaki dan naredla in še sedaj tolažim, mogoče pa le bo. Ti si pa tudi napisala, da ti je prejšnji mesec zamujala M:hudicek:, tako da možno da si :nosecka: ali pa ti spet zamuja. Če bi bla jaz na tvojem mestu, bi ga naredila danes. jaz si grem spet po enga Romed med malco 9nebesa.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2004 9:08:04   
pi
Veš kaj, tudi jaz bom tako naredila. Se slišiva po malici, bova videli mogoče se bova skupaj veselili 9nebesa, če pa ne pa bova skupaj :(( in se tolažili.
Držim pesti za :modri:.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2004 9:09:49   
pupika
Ja saj malo se tolažim s tem, da je bila točna. Pi, če se ne motim bi tudi ti morala dobit v nedeljo M, tak, da lahko že kar mirne duše narediš test in držim pestke za :roza::modri:

Neža in Pi enga velikega :pujs: za srečo. Pa čim prej sporočita kakšen bo test, ker sem res neučakana in upam da bosta vidve srečke.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2004 9:14:15   
Neža81
če mi bo danes pokazal test eno črtico, bom malo razočarano, ampak imela bom še pa vedno upanje, saj bi komaj jutri mogla dobit M :hudicek:. Pi, kdaj imaš malico? Jaz se vrnem okrog 11.30. Mogoče že prej in sporočim novico, do takrat pa še bom na RR.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2004 9:20:27   
JEŠA
No tudi jaz sem že tukaj,....

Ker sem zelo neučakan, sem naredila že v soboto CB in pokazal je le :modri:.

:hudicek:nisem še dobila in še vedno malček upam, da ne bom......

Včeraj sem na mini ulošku zagledala majhen roza flekec in sem že mislila da prihaja :hudicek:....

Ma od tistega flekca še vedno nič.... Imam povečen beli tok in to je vse,,,,,
Če ne dobim :hudicek:do petka bom naredila test ponovno,...

Držite :miska::miska::miska::miska::miska:zame........

Upam, da bo ta mesec srečen za vse nas, ki se toliko tridmo in želimo :duda:.

Lp JEŠA

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2004 9:22:39   
Neža81
Ješa, tudi za tebe držim pesti!!!!!

:miska::miska::miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2004 9:23:48   
pi
Ješa zdaj pa ne razumem ti je pokazal :modri: ali ni.
Kdaj pa pričakuješ M?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2004 9:25:25   
pi
Neža81 jaz bom zdaj kakšne pol ure odsotna saj moram iti na banko in mislim da bom mimogrede še v lekarno skočila. Se javim ko pridem nazaj.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.11.2004 9:28:02   
Neža81
Jaz tui nisem razumela ko je napisala :modri:. Po mojem sta bili dve črtici, ni pa bil + na CB mislim. Taka je moja predstava o tem. OK Pi, javi pol takoj novico, tudi če bo negativno. Držim pesti za :roza:.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.11.2004 9:50:28   
JEŠA
Punce, samo ena :modri:je bila....magari, da bi bile :modri::modri:, sedaj bi bila že v 9nebesa.....

:hudicek:imam malček neredno,... od 30 do 41 dni, večnima 33-34 dan,...
Prejšnji mesec pa sem dobila že 28 dan, kar se ni še zgodilo in to dva dni po ful malo,.....nato 6 dni še kar,....

Tako, da mi je pomešalo vse,..... Če računam, da sem dobila
30.09. je bilo v soboto 31 dan, če pa ne upoštevam tistih dveh dni pa 02.10. in bi bilo v soboto 29 dan,....

Upam, da sem bila sedaj bolj jasna,....

Pi držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LP JEŠA

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.11.2004 9:53:46   
ninca
Neža81 in pupika...jaz upam, da vama čimprej uspe, da zagledata :modri::roza: in da bosta novi srečki :nosecka: z :modri::duda::roza:
...držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:...
pa vsaki pošiljam eno :rozica:, enehga :angel: in :pujs: za srečo...

...pa pa, nina :sloncek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2004 9:54:20   
Janika
Nisem ziher , ampak po mojem bom jaz ta mesec :nosecka:
Upam

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2004 9:56:01   
ninca
pa tudi za JEŠo in Janiko držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: in vama pošiljam :rozica:,:angel: in :pujs: za srečo..

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2004 9:57:02   
Neža81
Janika, naj se tvoje besede uresničijo.

Čestitam!

:rozica::rozica::rozica: zate

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?