BONI* -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (2.11.2004 14:52:50)
|
Joj, kako sem jezna!:grrr: Pa kako se mi lahko to kar naprej dogaja? Spet sem po nesreči nekaj pritisnila na tipkovnici, pa je moje sporočilo (že skoraj dokončano) gladko izginilo. In to se mi je zgodilo že včeraj, pa se mi potem ni ljubilo iti še enkrat vsega pisati. Ma, sem smotana! Vsaki dan bolj! No, pa začnimo znova. Pikapolonica in Tinca7,pa seveda Asso, ve ste pa res že čisto pred ciljem. Samo še nekaj metrov oz. še en ovinek, pa bo!:bravo::bravo::bravo: Vaju (pikapolonica in Tinca) čisto razumem, kako se počutita sedaj, ko sta vse bližje resnici. Polni pričakovanj in pa tudi strahu pred tem malim nebogljenim bitjecem (težko je opisati, kaj ta strah pomeni). Vsem trem želim, da vam ti zadnji dnevi minejo čim lepše! Z mano (nama) pa je tako. Moj :duda: je zelo težaven :angel:. Kar naprej nagaja svoji mamici. Kar naprej me brca, suva in se na sploh na veliko gužva po mojem trebuhu. Včasih je že prav boleče vse skupaj. Včasih sem ga že pošteno sita, še posebej ponoči. Pa ne me narobe razumeti, ker ga imam v resnici srčno rada in sem vesela, da je tako živahten. Še hvala bogu, ker če ne bi bil, bi se pa sekirala, če je z njem kaj narobe. Me pa res zanima, od kje mu toliko energije? Po meni se že ni vrgel! Jaz sem iz dneva v dan bolj lena. Drugače pa mi že 4 dni večkrat na dan otrdeva trebuh. To zgleda kot nekakšen krč trebušnih mišic, zdraven čutim nenavadno težo trebuha, ki me vleče navzdol in včasih me trebuh tudi boli.Mine, ko se vsedem ali uležem in odpočijem. Ali so to lažni popadki:zmeden:? Naj povem še to, da odkar sem zadnjič vzela tisto eno Canesten vaginaleto, skoraj da nimam več izcedka :zmeden2:. Najbrž bi tako moglo biti že prej:zmeden2:? No, vsekakor je v hlačkah bolj prijeten občutek. Lu,, čim bolje opravi tiste sladke teste, pa pridno papcaj železo, ker res pomaga. Dolina, ti pa tudi čim bolje opravi z Canestenom, pa ne se sekirat, če tvoja :duda: ne brca vsak dan enako. Do konca te bo še preveč pobrcal;). Lp, Boni&:duda: (polnih 34t) samo še 6 do konca:)
|
|
|
|