Oradica -> Prvič v vrtec (2.11.2004 12:41:41)
|
Super. Mi smo našega uvajali dvakrat. Ker je bil med prvim uvajanjem veliko bolan, smo ga potegnili ven (še dobro,d a je bilo poleti), malo poredili in konec avgusta sem ga vsa ponosna smela uvajati jaz (prvič ga ja uvajal ata). Strašno sem bila ponosna nanj, ko je tako pogumno koracal po vrtcu in ni bil nič kaj sramežljiv. Skratka, tudi vzgojiteljici sta bili navdušeni. No, vmes je bil spet en malo večji prehlad, pa je bilo potem spet hudo v vrtec, potem se mu je pa odprlo in zdaj obe vzgojiteljici prav žarita, ko pripeljeva ali odpeljeva mulčka. Zdaj obvlada vse kotičke, vse igralnice in igrala, pa vse vzgojiteljice tudi, jasno. Po treh mesecih doma bolan, pa spet v vrtcu jokajoč.... sem si na koncu priznala, da je bilo uvajanje res stresno. Je pa krasno. Meni se vsako jutro zdi krasno, da gre za tretjino dneva v dobre roke, prav ponosna sem nanj, da je tako samostojen fantiček. Vrtec je ena krasna stvar! Držim pesti, da se bo Tvoj fantiček gladko uvajal!!!! Predvsem pa, da mu razni virusi in bakterije ne bodo prišli do živega! (Hm, to je edina slaba stran vrtca) LP, N.:)
|
|
|
|