KOŠARA QUINNY (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

brinaa -> KOŠARA QUINNY (2.11.2004 1:15:44)

Pozdravljene,
tiste, ki ste uporabljale košaro za voziček Quinny, ali mi lahko poveste, do katere dojenčkove starosti je dovolj primerna. Moja punčka je stara 6t, razmišljam o tem, da bi ji kupila vrečo za trikolesnik maxi-taxi, ki je sedaj v akciji pri infantinu, ker se mi zdi, da jo bom v košari lahko vozila še maksimalno 2-3mesece.
LP

Anonimen -> KOŠARA QUINNY (2.11.2004 9:20:34)

Ti kar kupi vrečo, saj jo boš še drugo leto rabila. Mi smo jo med drugim, ko je bil mali star eno leto, namontirali tudi na sanke. Pa z vozičkom se pri enem letu tudi še veliko vozi.

malika -> KOŠARA QUINNY (2.11.2004 9:42:00)

Mi smo našega vozili v košari Quinny do skoraj 5 meseca starosti-takrat je bil velik 68 cm in še bi ga lahko, le da je takrat že želel gledati okolico.

Glede na to, da imam januarčka, bi ti uporabo košare res toplo priporočala-saj veš bliža se zima in vedno hladnejši dnevi. Pa tudi v košari je bolj zavarovan pred mrazom in vetrom kot v vreči.
Jaz bi še enkrat kupila isto.:bravo:

Odločitev je pa tvoja.
Lp

Anonimen -> KOŠARA QUINNY (2.11.2004 9:51:07)

Malika, kolikor sem jaz razumela, košaro že ima in premišljuje, če bi kupila vrečo za kasneje.

malika -> KOŠARA QUINNY (2.11.2004 9:52:15)

Potem pa pardon, sem najbrž površno prebrala.:ups:

brinaa -> KOŠARA QUINNY (4.11.2004 14:03:36)

Ja Malika,
košaro imam, pa ne vem, do katerega meseca jo bom uporabljala in če bom še kasneje potrebovala vrečo.

Videla sem, da ima Infantino akcijo za vrečo maxi-cosi. Mi deluje zelo kvalitetna. Sem pa na spletno strani aod avstrijskega Eduscha (eduscho.at) odkrila puhasto vrečo za cca. 30 evrov, kar se mi zdi zelo ugodno. Če vas zanima, imajo v eduschu kar velikokrat zelo ugodne stvari za dojenčke in otročke. Poglejte si malo spletno stran.
LP

Stran: [1]