Anonimen -> RE: Vegeta, Začinka, razne jušne kocke.. (25.6.2007 14:26:22)
|
kumino jaz dam v jajčkino juho, zeljeve krpice, dušeno zelje, pečena rebrca (mleta) rožmarin- na vse vrste pečenke, meso na žaru, testenine s porom in pršutom ali s tuno, pica, krompir,ko se peče v pečici, ribe na žaru, steak na žaru, jagenjček, pečen piščanec peteršilj, drobnjak v juho, sesekljano pečenko, lasanjo, omako bolognese rdeča paprika - piščanec, lahko tudi daš včasiih malo noter v riž, ko se kuha, ali malo v jajčkino juho, dušeno zelje origano - opečeni kruhki (mozarela, paradižnik, lahko namesto origanoja tudi sveža basilika), meso na žaru, pici, v zelenjavno ali česnovo juho, lasanjo, omako bolognese, kanelone - vse vrste mletega mesa basilika - k vsem jedem ko daš zraven sir (odlično gre k mozzareli), k vsem vrstam solat s tuno, Česen - pečenke, svinjski zrezki, paprikaš, ragu čebula (narezana v rožico) - pečem jo zraven pečenk in krompirja, potem hobotnice Timijan - pečenke, juhe zelenjavne Lovorjev list - bograč, gulaš, omaka za makaronflajš, paprikaš ingver - k piščancu z ananasom, k raznim naravnim sokovom curry - piščanec, riž dostikrat, kar gorčico premažem na zrezke namesto začimb ali pa dam v pac meso odvisno od tega kakšen okus pečenke ali mesa želim imeti, juh... malo eksperimetiraš. Pa nikoli ne dam več močnih začimb z močnim okusom skupaj. Tako ima vedno enaka jed drugačen okus
|
|
|
|