|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj storit?
22.6.2007 8:07:05   
Mina1
bogi revež in potem je po nesreč še nanjo "padel"

če kaj ne maram, je to ravno sprenevedanje in laži. resnico prenesem, pa če je še tako huda in boleča, ampak laži... jaz bi ga privila do konca, slabše itak ne more biti. predvsem pa tak moški ni ravno zrel dec, ki bi sprejel odgovornost za svoja dejanja.

kajne magi. samo izgovori int ako, ne verjetno.

Jaz tudi sedaj, ko sem solo in z obema nogama spet na tleh vidim, kako malo je treba, da se ti moški spusti recimo v mednožje ali ujame, doma pa iam kao vse pošlihtano, ja itak da imauser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.6.2007 10:40:49   
Slončica
In zakaj ne bi deklice kar poklicala in ti bo lepo povedala.Če je tvoj dečko lagal da je samski ti bo v jezi in želji po maščevanju vse povedala,če pa je vedla da sta bio koruznika ti bo pa spet vse v ihti priznala.Jst bi jo poklicala pol pa še dragega seznaila s tem,in če bi popizdu kaj se grem pa če sem normalna vemo kaj sledi...

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.6.2007 11:52:30   
tanikaa
Jaz si raje dam uhelj odrezat, kot pa da bi klicala njegovo ljubico, simpatijo, ali kaj že je. Če ne morem rešit z njim sama, potem itak nisva za skupaj. In na koncu koncev, kaj je ona tu kriva?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.6.2007 12:06:13   
Slončica
Čist nč ni kriva,kriv je tip ker ma on družino doma,sam dobr je slišat obe plati,sama sem pač taka da hočem met vse na čistem..je pa mogoče res dejanje iz obupa,kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.6.2007 15:35:47   
snake
jaz na žalost bi že naredila konec verjetno, ker sem zelo nezaupljiva in ne bi prenesla da bi si  moj z neko babo pisaril...... ne vem, mogoče je res kar on govori...al pa ne....jaz bi verjetno poklicala to babnco in hotela izvedet vse, sam nikoli ne veš lahko da bi tudi ona lagala, da sta govorila že o poroki, v resnici pa jo je odjebau.......ne veš na koga naletiš........

moja sestrična je z ljubico njenega moža naredila ceu načrt, menle so se kar nekaj časa in ko v filmu se na zmenek obe prikazale in ga ponižale, kar strmeu je v obe in ostau z odprtimi ustiuser posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.6.2007 16:12:43   
Anonimen
Meni pa tole ni logično:

napišeš, da je bil račun gromozanski, zaradi poslanih sms-jev
pol pa ti tvoj reče, da ji je razložil, da ima družino

in zakaj za hudiča rabiš za to razlago več kot EN sms user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
22.6.2007 16:20:27   
pety78
Jaz bi vztrajala, da zahtevam, da mi pokaže izpiske, da se bom sama prepričala, šele potem bom vedela, ali mu lahko zaupam, ali ne. Torej....naj ti DA izpiske, če želi nadaljevati s teboj. Od tega ne bi odstopala...samo zato, da bi videla, če se še vedno globlje ugreza z lažmi...potem pa veš, pri čem si.

Se boš morala kar sama prepričati, kaj je res, če ne, te bo vedno grizlo, v kolikor boš z njim in mu tudi ne boš več zaupala. Taka zveza je pa ponavadi res slej kot prej usojena na propad.

Kar naj se dec potrudi in ti dokaže.user posted image Na besede pa mu ne verjemi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.6.2007 16:28:58   
Anonimen
se javljam prva anonimna.Za mano je spet en naporen dan.Jutri bi naj odpotovali,nevem kaj storiti,sem rekla da bi šla sama,pa se ne strinja.Ja glede tega računa, se tud jaz sprašujem od kot toliko sporočil,saj bi bil en ali pa trije dovolj.Ja trdi da je žensko samo enkrat videl,da je ona kao cifro nekje dobila in mu pisala sms-je on pa pač nazaj.In ko je kao ugotovil,da ne dela prav,je vse skupaj prekinil(če je).Ves ta čas pa je bil tako noro pozoren do mene,tako hudo si me je želel,ljubila sva se skoraj nonstop,skratka špilalo u nulo.Sedaj pa se trudim,že zarad otroka,da bi kao nekak poštimala,ampak ne gre.Dvom je naseljen v meni,ki nikakor noče stran.Ljubim ga na svoj način še vedno zelo,ne upam končat zveze,pa ne upam ostat z njim.Boste rekle,da sem zrela za psihologa(saj vem).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
22.6.2007 16:44:23   
Anonimen
Nevem, zakaj je vedno tako! Punce imate probleme, nas prosite za nasvet, mi vam svetujemo skoraj isto, potem se pa odločite čisto nasprotno.. Po mojem nima smisla, da sploh postavljate temo.. Ja res je, nam je lahko govoriti, ampak tudi nekatere so šle skozi takšnih problemov, kot jih imate vi, in so jih rešile... Jaz na tvojem mestu ZAHTEVAM prvo izpiske!! Poklicala bi to punco, da bi zvedela njeno plat zgodbe.. Nato se pa odločila, kak naprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
22.6.2007 16:49:52   
Anonimen
ja jaz bi bila zato,ampak kako do izpiskov,saj jih ne dajo kar tako,mora on osebno it podpisat.Če pa to omenim,pa bo rekel,naj pustim vse skupaj,da je on meni povedal kak je na stvari,da je prekinil stike...Pa smo spet na začetku.Dela katera na mobitelu??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
22.6.2007 16:55:21   
Anonimen
Ja, potem pa bodi bolj stroga do njega.. Mislim, tip ti napako prizna, ko da je vse okej.. A nič, draga oddolžil se ti bom, vse bom naredo, kar boš želela? A nič tega? Pri katerem operaterju je?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
22.6.2007 16:58:50   
Anonimen
pri mobitelu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?