kaj storit? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> kaj storit? (21.6.2007 20:55:29)

se najprej opravičujem za anonimnost.Danes sem razrešila mojo oz.partnerjevo skrivnost.Naj povem da se je vse skupaj začelo z tel.računom,na katerem je bila grozljiva cifra za poslana sporočila.Je rekel da bo zahteval izpiske,nakar čakamo teden,dva izpiskov ni.Se pozanimam in kaj??Vse je priznal,skratka kao en tedn si je z neko deklinco pisal sporočila,trdi da nič ni z njo imel,da je prekinil vse stike,da želi bit z mano in otrokom.Sploh ne vem kaj naj storim.Po eni strani mi je odleglo ko je povedal resnico,po drugi strani pa je še vse huje.Naj še povem,da sva oba stara malo čez 30,sva skupaj 10 let in imava otroka.Kaj storit v tem primeru??Nadaljevat zvezo,čeprav me do kosti razjeda nezaupanje v njega,ali pustit vse skupaj.Se opravičujem zmedenemu pisanju,pa prosim samo za kak nasvet.

total -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:01:58)

Si siguuurna da so bili sam SMS-i?

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:03:06)

kako naj bom sigurna???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tanikaa -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:03:32)

Pa saj piše na računu.

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:04:51)

No če je priznal vsaj se mu pol oprosti.

total -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:04:57)

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Pa saj piše na računu.

Vem da piše za sms,sam če je to sam to bilo?

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:04:58)

pa saj ga nisem videla,izpiskov seveda.Zato pa je priznal

Taula -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:06:16)

Odvisno kaj sta se pogovarjala. Verjetno kaj delikatnega, če ti je skrival.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Važni so njegovi nameni, ne samo dejanja, Mogoče pač ni imel časa in priložnosti da naredi kaj več.

urška -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:07:02)

ne moreš bit. ampak vem, da lahko, če želiš, tudi dejstvo, da te je tkole nalagal oz. prevaral pozabiš in odpustiš. 

karamela -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:08:02)

Se vedno zamislim pri takik zadevah, kaj bi jaz naredila pa si rečem o pišuka nimam pojma kaj bi naredila. V kolikor je  šlo res samo za sms sporočila, pa bi se z njim resno pogovorila in na podlagi vsega skupaj odločila, a končat to vezo a nadaljevat.

Želim ti da se pravilno odločiš.

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:08:38)

ja je reo da je nekje dobila njegovo cifro,ampak da mu ni do nje,da ve da ni naredil prav.Naj še povem,da mi v življenjo ene stvari ni priznal,pa če se ubiješ(smo kot najstniki)

Taula -> RE: kaj storit? (21.6.2007 21:12:50)

Aja..pa na izpisku točno piše koga si klical in koliko časa je trajal pogovor. Tako da če jo je klical piše na izpisku. Piše tudi za vse SMS-e...točen dan in uro ko je bil poslan.

Moški in priznanje...to sta dva pojma.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

trojči -> RE: kaj storit? (21.6.2007 22:39:38)

Jaz bi najverjetneje raziskala. Poklicala bi jo, jo vprašala, kaj sta imela, kaj ji je govoril o tebi, če sploh kaj, zakaj bi ga ona klicala, ker ponavadi moški "napadejo", mislim, da prej ne bi bila mirna.

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 22:49:53)

on ima firmo,tako da je cifra njegova kar javna.zdaj pa me vse zanima,on pa govori,prisega da  ni bilo nič,da ji je rekel da ima družino,in da ne misli imet nič z njo.Na tak način se je baje končalo to pisanje.NI pa mi jasno,kdaj in kako,saj je nonstop delal,utrujen,nenehno na poti,doma pa vedno "čist" zrak.On pa sms-ji,niti natipkat ga ni znal prav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].(vsaj tako sem mislila)

total -> RE: kaj storit? (21.6.2007 22:54:07)

IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Jaz bi najverjetneje raziskala. Poklicala bi jo, jo vprašala, kaj sta imela, kaj ji je govoril o tebi, če sploh kaj, zakaj bi ga ona klicala, ker ponavadi moški "napadejo", mislim, da prej ne bi bila mirna.

Točno tako,razišči,vsaj jaz bi,ker vem da ne bi bla mirna sam z temi sms-i.

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 23:05:58)

ja pa kako,če nimam izpiskov,v tel.pa ni cifre njene.kako,kako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 23:15:32)

Ne vem kaj naj ti rečem, jaz sem bila nekoč tista druga. Poskusi ponovno zahtevati izpise na Mobitelu. Ko ti pošljejo obrazec, mislim da moraš priložiti kopijo osebnega dokumenta in podpisati zadevo. Kliči na mobitel (oz. kjer ima operaterja) in se pozanimaj. Samo ne povedati zakaj kličeš. Vem da na Debitel pokličeš in dobiš obrazec za naročilo izpisov, potem ga izpolneš podpišeš in vrneš s kopijo osebne izkaznice. Ampak podpise preverjajo.

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 23:15:45)

Ja pokliči tja, pa zahtevaj, da ti po pošti pošlejo izpiske, to bodo storili!!

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 23:17:11)

Če je on naročnik ne bodo poslali. Mora pomoje izpolniti obrazce. Gre za ful stroga pravila, glede tajnosti podatkov.

Marogica -> RE: kaj storit? (21.6.2007 23:20:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.Kaj storit v tem primeru??Nadaljevat zvezo,čeprav me do kosti razjeda nezaupanje v njega,ali pustit vse skupaj.

Tu si si že sama odgovorila. Ali mu boš zaupala  ali pa vse skupaj pustila. Vso to dolgovezenje in  igranje detektiva, ne bo prineslo ničesar bistvenega.

Aja, pa jaz mu ne bi verjela, kaj ti je natvezil....Žal....

Anonimen -> RE: kaj storit? (21.6.2007 23:50:56)

Pri Simobilu ga pošiljajo z računom vred.. Je pa odvisno, od operaterja... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: kaj storit? (22.6.2007 0:09:30)

Naj še povem,da sva oba stara malo čez 30,sva skupaj 10 let in imava otroka.Kaj storit v tem primeru??

Razni flirti (zdaj moderni smsi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) se večinoma ne začnejo toliko zato, ker bi bil nekdo drug tako zelo privlačen, lep, zabaven,....in oh in sploh boljši od nas, ampak zato, ker se mi nehamo truditi za zvezo, ker zapademo v rutino, ker nam je zveza samoumevna.

Ni samoumevna. Ne bodite jezni, ker je partner našel drugo/drugega. Raje prevzemite svoj del odgovornosti, da bodo stvari klapale in da boste v življenju s partnerjem napredovali. Točno pol te odgovornosti nosi vsak. In če jo imate, če aktivno gradite odnos, ni nezaupanje posledica intenzivnega tipkanja smsov. Je posledica vsega tega, na kar sta v skupnem življenju pozabila oba. Takšen flirt je lahko konec zveze, lahko pa njen ponoven začetek, če si upata spet biti odkrita drug do drugega. 

lelaval -> RE: kaj storit? (22.6.2007 0:28:00)

Razni flirti (zdaj moderni smsi ) se večinoma ne začnejo toliko zato, ker bi bil nekdo drug tako zelo privlačen, lep, zabaven,....in oh in sploh boljši od nas, ampak zato, ker se mi nehamo truditi za zvezo, ker zapademo v rutino, ker nam je zveza samoumevna.

Ni samoumevna. Ne bodite jezni, ker je partner našel drugo/drugega. Raje prevzemite svoj del odgovornosti, da bodo stvari klapale in da boste v življenju s partnerjem napredovali. Točno pol te odgovornosti nosi vsak. In če jo imate, če aktivno gradite odnos, ni nezaupanje posledica intenzivnega tipkanja smsov. Je posledica vsega tega, na kar sta v skupnem življenju pozabila oba. Takšen flirt je lahko konec zveze, lahko pa njen ponoven začetek, če si upata spet biti odkrita drug do drugega.

Se bom kar podpisala, ker sama mislim isto.

Mina1 -> RE: kaj storit? (22.6.2007 7:55:59)

ja je reo da je nekje dobila njegovo cifro,ampak da mu ni do nje,da ve da ni naredil prav.Naj še povem,da mi v življenjo ene stvari ni priznal,pa če se ubiješ(smo kot najstniki)

draga moj, vem da boli, ampak gotovo niso bili samo smsji, tudi pri meni ne, mam podobno zgodbo za sabo, seveda sta se noro pedenala takrat, nismo več skupaj, kako le...kako še zaupati in tako.

Upam, da uredita...

Magi* -> RE: kaj storit? (22.6.2007 8:05:02)

bogi revež in potem je po nesreč še nanjo "padel" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

če kaj ne maram, je to ravno sprenevedanje in laži. resnico prenesem, pa če je še tako huda in boleča, ampak laži... jaz bi ga privila do konca, slabše itak ne more biti. predvsem pa tak moški ni ravno zrel dec, ki bi sprejel odgovornost za svoja dejanja.

sodelavec ga je fajn zabluzil z eno češpljo. seveda je dolgo skrival ženi, na koncu je ona itak izvedela in sta šla narazen. no...ne za dolgo. je prišel nazaj, sta se pogovorila in sta odnos razčistila. torej ni nemogoče, zahteva pa iskrenost in zrelost z obeh strani. in danes oba odprto govorita o tem, ker se je to zgodilo obema. prav občudujem ju.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>