Kaj bi bilo to??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

eva1 -> Kaj bi bilo to??? (1.11.2004 23:11:38)

Evo, pa smo spet pri gibih! Mi je prav žal, da že 1000x predelano temo spet ponavljam, ampak mi ni jasno kaj se to v meni dogaja!
No malega čutim že kaka 2 tedna,spolh zvečer ko se umirim čutim prave nežne brcike! No čez dan, pa že kašne 3, 4 dni skoz eno žgečkanje, ki ga prej nikoli nisem čutila! Enkrat več, drugič manj, na različnih mestih! Bi mi bilo vse jasno, če bi bilo to " žgečkanje" le v sp. delu trebuha, kjer je pač maternica v tem tednu, ampak to žgečkanje čutim tudi veliko višje(nad popkom), čist levo, al pa čist desno, tam kjer sploh ni možno, da bi bila naša :duda:!
Kaj je sedaj to, al je možno, da so to tudi gibi, al kaj bi lahko bilo? Če je kateri to kaj jasno, naj mi prosim pove, ker men poplnoma nč več ni jasno! Pa hvala!
Lp,Eva 20t in :duda:

Soncnica -> Kaj bi bilo to??? (2.11.2004 8:39:26)

Hojla!

Ziher te med drugim "žgečka" tudi:duda:, glede ostalega "žgečkanja" pa mislim, da je to posledica premikanja :duda:. Jaz jutri dopolnim 20 t in čutim gibe že kakšne 2-3 tedne. To je čist poseben občutek
9nebesa

lp

Sončnica

barby* -> Kaj bi bilo to??? (2.11.2004 12:10:18)

Ojla:zajcek:
Tudi meni se dogaja, brcike levo pa desno, pa spodaj pa malo višje, pa me je tud malo zmedlo zakaj tako visoko, če je :duda: še bolj spodaj.
No,očitno so bile "skrbi" odveč9nebesa
Ampak občutki so res fantastični!!!

Srečke:nosecka: pridno božajte bušije pa za vsako ena:rozica:

pozdravček, barby:metulj: in :duda:19t

Stran: [1]