Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 17:03:03
|
|
|
|
annie
|
Prvič slišim, da občutek lakote pomeni, da je s plodom vse v redu Jaz sem sedaj v 28t nosečnosti, pa imam približno enak apetit kot pred nosečnostjo, tako, da brez panike...
|
|
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 17:08:07
|
|
|
|
blue sky
|
se ne dolgo nazaj sem vsake toliko časa začutila, da sem lačna, to je pomenilo, da je z plodom vse OK. kakšno vezo pa ima to
|
|
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 17:34:04
|
|
|
|
rojena pod srečno zv
|
MISLIM vse ok? s tem mislim da mu srcek se bije, ker ga enkrat G ni zaznala, zato sem mislila da je vse ok. pač to da živi.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2007 18:57:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 19:49:59
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena pod srečno zv MISLIM vse ok? s tem mislim da mu srcek se bije, ker ga enkrat G ni zaznala, zato sem mislila da je vse ok. pač to da živi. jaz te ne razumem, pa nisem blond. daj nam še enkrat napiši kaj točno te zanima.
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 19:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz ne razumem - očitno sem tudi jaz blond
|
|
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 19:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne razumem Če povezuješ lakoto in bitje srčka tvojega , mislim, da se hudo motiš. To, da nisi lačna, je bolj povezano z vročino...
|
|
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 20:02:28
|
|
|
|
ašun
|
Lakota nima veze z otročkom. Tudi ko si ti zelooo lačna, je otroček sit, saj črpa hrano iz zaloge iz tvojega telesa.
|
|
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 20:13:28
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz mislim, da razumem kaj nas hoce srecna pod zvezdo vprasat. Ona namrec res misli, da ce pa nisi vec lacen, je zarodek umrl al pa kaj takega. No, naj te pomirimo, to nima dosti veze, ima vezo s hormoni, ampak te majhne beljakovinice so muhaste zadeve in ce ne cutis lakote, pac ne jej, mali zarodek bo ze dobil zadosti. Ce pa te skrbi, da z njim kaj ni v redu (ampak za to moras imeti utemeljen sum, ki tvoja lakota zal ni), pa pojdi h G. Mogoce takrat ni slisala srcka zato, ker ga z tistim malim prirocnim UZjem ni takoj najdla. Mirno kri in srecno!
|
|
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 20:29:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm... Veš, da vse punce pa res nimamo iste želje po hrani, ene bolj, ene manj.. In ne, če nisi lačna, še ne pomeni, da je kaj narobe z otročkom... Sedaj je vročina takšna, da te mine jesti.. Nič se ne sekirat, vse je okej..
|
|
|
|
RE: GIBI OTROKA ALI OBČUTEK LAKOTE 21.6.2007 22:10:21
|
|
|
|
rojena pod srečno zv
|
no pa ste razumele kaj mislim, hvala za informacijo, sem se ze bala, drugace imam pa jutri pregled pri svoji G. upam, da bo vse v red.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?