kdaj krožnik (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

malika -> kdaj krožnik (1.11.2004 21:44:09)

Kdaj ste začele dajati krožničke tamalim pri papcanju?

Jaz sem mu ga enih parkrat že dala, ampak takrat smo bili vsi bližnji v življenjski nevarnosti tako je letel z mize.:)-:)-:)-

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Ro-La -> kdaj krožnik (1.11.2004 21:51:10)

Lanej ima plastičnega, ampak ga rajši še jaz hranim, ker drugače je krožnik na tleh, hrana pa po celem stanovanju:)-

beti 1 -> kdaj krožnik (2.11.2004 9:31:29)

Ej, vse lepo in prav, ampak moj tak krožniček že od 7. meseca dalje suvereno spuli z mize. Sem poskisila že vse sorte, da bi se bolj prijel na mizo, pa ga je vedno upulil. Če ne gre drugače se pa tako močno gor obesi, da mu nastane odprtina med krožnikom in oprijemalnim delom, pa je konec. Če je pa kaj hrane v krožniku bi blo pa najbolje, da bi dala kar naju s celo kuhinjo vred v pomivalni stroj.

lp
beti 1

malika -> kdaj krožnik (2.11.2004 9:37:00)

Beti pri nas isto!:)- Ponavadi imamo taprave borbe. Jaz trdno držim (kljub tisti oprijemalni gumi)krožnik, mali pa se dobesedno igra z njim, najprej vso hrano ven zmeče, potem pa še krožnik leti.Žlica pa je na mizi itak samo zato, da leti na tla.Tisto s katero ga hranim jaz, pa lovi in tako zelo redko katera porcija najde pot v usta.

kimi -> kdaj krožnik (2.11.2004 10:42:57)

moj ima tudi plastičnega vendar premišljujemo da bi kupili tudi unega z dudo. Jaz ga tudi sama hranim drugače bi blo...da ne govorim

Ro-La -> kdaj krožnik (2.11.2004 10:59:07)

Malika, kupi mu trdi plastični slinček, ki ima "lovilec hrane", pa mu hrano not vsipaj, sploh ne rabiš krožnika....:)-:)-:)-

malika -> kdaj krožnik (2.11.2004 16:46:23)

To pogrešam!!!:)-:)-:)-:)-

Sarina -> kdaj krožnik (2.11.2004 21:04:45)

Naša :roza: je stara eno leto, pa ji še ne upam dat krožnika :)- še vedno vse prevrne! Tu pa tam že, da malo povadi, drugače je pa še vse v mojih rokah - ziher je ziher :)!

Stran: [1]