previjalna - mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Baby -> previjalna - mnenje (21.6.2007 13:55:20)

Ali ima katera tole doma?
Zanima me vaše mnenji? Kako se obnese?

Link







pikapolona2 -> RE: previjalna - mnenje (21.6.2007 17:20:50)

Nimam...ampak po sliki sodeč je popolnoma nepraktična...a veš kolk je fajn imet spodaj vsaj kakšno poličko da imaš oblekce pa kakšno plenico, kremo ipd.....je pa mogoče to namenjeno da daš nekam v kopalnico kjer je spodaj bide? nevem predvidevam




Maxica -> RE: previjalna - mnenje (21.6.2007 17:25:11)

Se strinjam. Jaz imam tisto s predali. Noter imam vsa oblačila in kozmetiko za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], vse je fino pri roki. Ta, za katero ti sprašuješ, samo zasede prostor. Potem raje kupi samo previjalno podlogo in previjaj na pralnem stroju npr.




Anonimen -> RE: previjalna - mnenje (21.6.2007 20:26:14)

Ne ne, to ne bo ok.
Rajši kupi v Ikei kakšen navaden predalnik primerne višine. Prijateljica je imela enega super, pa ga zdaj na Ikeini strani ne najdem.
Nujno boš rabila predale!




pikapolona2 -> RE: previjalna - mnenje (21.6.2007 20:36:58)

še to...meni je super če je spodaj zaprto se pravi da so ali predali ali vratca....da se prah ne nabira na cunjah in da vse na stran ne štrli.

Drgač pa imam jaz še nad previjalno poličko kjer imam zložene pleničke in kreme...spodaj pa vso Brinino garderobo. S poličke dol pa visi ena igračka ki poje in se tako ko jo prebvijam fino zamoti in se ne obrača in ne miga tako po previjalni.

Sploh pa ne kupuj tiste previjalne ki ima pod previjalno banico...stran vržen denar tista banica je uporabna ravno do enega 4 meseca...nato pa je ful premajhna. Imamo takšno pri babici in je brezveze.




karamela -> RE: previjalna - mnenje (21.6.2007 20:58:18)

Tudi jaz ne priporočam. Mora biti večja in imeti predale.  Se strinjam s predhodnicami.




LUNA06 -> RE: previjalna - mnenje (25.6.2007 20:25:27)

Ma ni šans!Je preozka in brez predalov.To je mogoče za prve dni, ko otroček še nič ne "muva".Ne vem no, si ne predstavlam, da ne bi mela ornk previjalke.




Anonimen -> RE: previjalna - mnenje (25.6.2007 20:32:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ta, za katero ti sprašuješ, samo zasede prostor. Potem raje kupi samo previjalno podlogo in previjaj na pralnem stroju npr.


Enako. Ali pa previjaš kar na posteljici, če nimaš prostora.




marelicaa -> RE: previjalna - mnenje (26.6.2007 10:06:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ta, za katero ti sprašuješ, samo zasede prostor. Potem raje kupi samo previjalno podlogo in previjaj na pralnem stroju npr.


Enako. Ali pa previjaš kar na posteljici, če nimaš prostora.


ali pa na stari navadni mizi




3T -> RE: previjalna - mnenje (27.6.2007 15:04:34)

Mislim, da je za takšno previjalno škoda denarja, potem raje kupi navadno previjalno blazino, ki jo lahko pogrneš kjer želiš, za to potrebuješ prostor.

Če ti ni odveč denarja, ti toplo priporočam, kot vse ostale, tudi jaz, PREVIJALNO S PREDALI, ti bodo res prav prišli. Jaz imam predale in previjanje izgleda tako, da z eno roko držim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], z drugo pa iščem in jemljem iz predalov ( plenico, kremo, oblačila ).




Mateja82 -> RE: previjalna - mnenje (27.6.2007 15:32:10)

Ta pa res ni praktična.
Kupiš lahko navaden predalnik. Zgornjo mizo pa daš delat po meri kolikor veliko želiš ali pa jo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] sam naredi če je bolj spretne sorte. Dokupiš še podlogo in imaš praktično, uporabno previjalno mizo.

Mi smo dali vse skup delat mizarju po meri in se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]  pri 15 mesecih še vedno  gor previja.




Skaana -> RE: previjalna - mnenje (27.6.2007 18:54:33)

Moja izkušnja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Ker sem bolj majhna, klasična previjalna pri meni ni prišla v poštev. Pa sem si pri starših izposodila kotni predalnik in kupila le previjalno podlogo. Čudovita pogruntavščina [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]. Mala ni mogla pasti nikamor, ker imam na obeh straneh predalnike, dolžina je zaradi kotne izvedbe podaljšana, tako da jo še zdaj, pri njenih dobrih dveh letih z veseljem uporabljam. Moja prijateljica je to videla in zdaj si bo kupila navaden predalnik, ga postavila v kot, mizar pa ji bo po meri urezal leseno ploščo.

Zdaj, ko se bomo selili, je to edini kos pohištva, ki ga bom nesla sabo. Največji problem je pri previjalnih, da postanejo sčasoma premajhne.




sonchica -> RE: previjalna - mnenje (27.6.2007 21:59:20)

jaz sem si jo dala pri mizarju naročit in mi je naredo po mojem okuso zato ker sem bila tečka nosečka in mi nobena ni ustrezala vedno je nekaj manjkalo pa je moj bil na robu obupa in je reku veš kaj peljem te kar k mojemu bratrancu - mizarju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  !

Zato na slikci pa se nebi nikoli odločila , potem rajši res previjam na postelji al pa na mizi , ni predalov za oblekce, ne za kozmetiko ma čist brezvezna in nepraktična + veš ful fajn je če maš vse pri roki + ko si sama doma da ti nemore nihče priskočit na pomoč je res vredu če maš vse na kupo od pleničk do kozmetike itd...!




Stran: [1]