|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok
1.11.2004 17:47:19   
biser
Imam eno vprašanje, ki pa bo za slišat mogoče malo čudno.
Sem v 20t nosečnosti in počutje je še vedno vredu. Me pa vsake toliko časa zaboli v spodnjem delu trebuha od znotraj kot da bi me nekdo rahlo "boksnil" v trebuh:zmeden: Zanima me ali se to že otrok premika in me vsake toliko brcne ali je to kaj drugega. Me pa včasih kar vredu zaboli:(
Lepo prosim za vaše odgovore!

Lep pozdrav!!
Nataša&:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otrok
1.11.2004 17:57:09   
ninca
"baje" da je to že tvoj :duda:
sklepam po odgovorih na ostala vprašanja kdaj prej:)

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otrok
1.11.2004 18:09:28   
Anonimen
V tem času že lahko čutiš otročka.
lp,:fis:

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otrok
1.11.2004 18:12:28   
princeska Zala
Jaz sem prve gibe začutila v 19 tednu.Bile so to čisto rahle brce,če jim lahko sploh tako rečem.Malce je čudno,da te zaboli,je še skoraj prehitro za tako močne brce.Ni pa nemogoče,saj moja sodelavka je čutila otroka že v 14 tednu.Da boš bolj sigurna se raje pozanimaj pri G,ker v nosečnosti nikoli nisi preveč previden.Govorim iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otrok
2.11.2004 8:42:50   
Soncnica
Hojla!

Jaz sem tud v 20 t in čutim brce že 2-3 tedne. Po moje ziher čutiš:duda: gibe. Pa veliko veselja ob tem

lp

Sončnica

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otrok
2.11.2004 20:27:31   
beba76
To je sigurno tvoj :duda:! Menda te tako nerodno brcne...:)-:)-:)-

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?