Ribica-noč čarovnic (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malika -> Ribica-noč čarovnic (1.11.2004 14:10:05)

Kako je bilo? Ste se lepo imele? Je padla kakšna
slikica?

Kaj pa kak čarovnik? Se vam je pridružil(blond)? :)-

Anonimen -> Ribica-noč čarovnic (1.11.2004 14:14:02)

:):):)

Je blo super:) Slikice pa ravno zdajle gor dajem:) S sabonisme imela fotoaparata, ker mi ga sestra1 ni pustila:(, tko da sem slikana samo doma pa buče:)
Smo se pa slikale z navadnim fotoaparatom, pa upam da bo katera lahko poskenirala:)
So pa eno uro pa še mal pripravljale eno igrico in najprej sme se sama eno uro dolgočasla, ko so ostale 3 pripravljale, pol sta pa še 2 sošolki prišli in smo se skupaj dolgočasile, tako da sem lahko še RR vmes gledala:)-

Ne, čarovnikov pa ni bilo:)-:)-:)- Ti pa pokažem enega blond 'ne čarovnika', a prov?:)-

Pa revijo tut upam, da mi bo končno uspelo poslat...:ups:

lp,:fis:

malika -> Ribica-noč čarovnic (1.11.2004 14:17:52)

A pol pa je zalavfalo? ja tistega blondija mi kar pokaži ja, imam pa jaz še vedno enega črnega zate:)-:)-:)-:)- saj veš, za vsak slučaj

Anonimen -> Ribica-noč čarovnic (1.11.2004 14:23:00)

Ja ja, pol je itak prehitro minilo vse skupaj...pa še po določenem času sem mogla bit tiho, ker sem kao skoz jst govorila...(ja, če pa nobena ni nič a ne..:)-:)-:)-)hehe...
Ti ga pošljem po mailu;) (pa še geslo za album!)
lp,:fis:

Pia73 -> Ribica-noč čarovnic (1.11.2004 20:48:28)

:fis: ika tudi mene je zanimalo kako je potekalo tole praznovanje noč čarovnic pri tebi. Pa sem hotela še slikice pogledat, me je mal zanimala okrasitev, tak za idejo. Pa ne morem. Samo, da ste se imele fino! :bravo::bravo::bravo:

LP Pia73

Stran: [1]