Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rožice na okenski polici 1.11.2004 13:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kalanhoja, vijolica...kaj takega:zmeden: Jaz ima božični kaktus al kaj je, pa mi super dela- res da ne cveti, dela pa vseeno. lp,:fis:
|
|
|
|
Rožice na okenski polici 1.11.2004 14:16:58
|
|
|
|
_Arwen_
|
Jaz imam po vseh okenskih policah polno rož, v glavnem so to razni mali fikusi, yucce - vse necvetoče in samo zelene, ki so mi najbolj pri srcu. Načeloma rože kar dobro prenašajo vročino, samo pač večkrat jih je potrebno zalivati in vlažiti.
|
|
|
|
Rožice na okenski polici 1.11.2004 14:19:18
|
|
|
|
Sarina
|
Ja, jaz imam na polici nad radiatorjem vijolice in kalanhoje - tako kot pravi ribica - mora bit pa "sončna" soba, drugače se vijolice ne počutijo dobro :).
|
|
|
|
Rožice na okenski polici 1.11.2004 14:22:05
|
|
|
|
malika
|
Sončno je :bravo: , a vročina pa jih ne moti? Pa vlažit jih menda tudi ne smeš:zmeden:
|
|
|
|
Rožice na okenski polici 1.11.2004 15:39:51
|
|
|
|
kalimero
|
Uf, jaz še vedno prosegam na kaktuse. Trije otroci so zrasli ob njih. Srednja se je zbodla samo enkrat, najstareši in najmlajša pa malo večkrat. Ampak ju je hitro izučilo.
|
|
|
|
Rožice na okenski polici 1.11.2004 20:44:30
|
|
|
|
Pia73
|
jaz imam vijolice in družinsko srečo. Pa eno rožo, ki ne vem kako se imenuje, ima zelene liste notri pa malo svetlo zeleno do skoraj bele, pa niso difenbahije, ki preverjeno, tudi dobro uspevajo na okenski polici. Vse vzgojim sama. To mi je v full veselje. Imam malo prostora, potem pa na teh parih rožah izživljam svoje veselje. Ko zrastejo pa vse podarim in začnem znova. :rozica: Lp Pia73
|
|
|
|
Rožice na okenski polici 2.11.2004 11:05:15
|
|
|
|
Joe
|
Malika, zakaj pa nisi ohranila kaktuse kot hitrostne ovire? Če pa imaš rada te kaktejaste rastline, si kupi npr. t.i. žive kamenčke (ki imajo na vrhu okenčka) ali kakšne mesnate kakteje brez bodic. Nekatere so strašno lepe. Tudi trobentice in vijolice vzdržijo na toplem in na hladnem, če se prav spomnim. Če lahko, namesti kakšen okvir ali ograjo okrog lončkov, da mali ne bo mogel prevrniti posameznega lončka. Svoj čas so jih prodajali v Baumaxu (ki je sicer slaba trgovina), takšne, ki so se dali sneti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?