|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rožice na okenski polici
1.11.2004 13:55:44   
malika
Tiste, ki se spoznate na rože pomoč prosim.

Do včeraj sem imela polno okensko polico kaktusov.Ker pa so začeli predstavljati nevarnost mojemu dirkaču, sem jih podarila.
Zdaj pa bi rada imela kakšno drugo vrsto rož.Problem pa je v tem, da imam v isti višini radiator( seveda takoj zraven) in tako ne vem, katera vrsta rož prenaša suho vročino.

Ideje prosim. Sem pa nasploh ljubiteljica rož in imam rada tako cvetoče kot necvetoče rožice.

Lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rožice na okenski polici
1.11.2004 13:59:38   
Anonimen
Kalanhoja, vijolica...kaj takega:zmeden: Jaz ima božični kaktus al kaj je, pa mi super dela- res da ne cveti, dela pa vseeno.
lp,:fis:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rožice na okenski polici
1.11.2004 14:16:58   
_Arwen_
Jaz imam po vseh okenskih policah polno rož, v glavnem so to razni mali fikusi, yucce - vse necvetoče in samo zelene, ki so mi najbolj pri srcu.
Načeloma rože kar dobro prenašajo vročino, samo pač večkrat jih je potrebno zalivati in vlažiti.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rožice na okenski polici
1.11.2004 14:19:18   
Sarina
Ja, jaz imam na polici nad radiatorjem vijolice in kalanhoje - tako kot pravi ribica - mora bit pa "sončna" soba, drugače se vijolice ne počutijo dobro :).

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rožice na okenski polici
1.11.2004 14:22:05   
malika
Sončno je :bravo: , a vročina pa jih ne moti? Pa vlažit jih menda tudi ne smeš:zmeden:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rožice na okenski polici
1.11.2004 15:39:51   
kalimero
Uf, jaz še vedno prosegam na kaktuse. Trije otroci so zrasli ob njih. Srednja se je zbodla samo enkrat, najstareši in najmlajša pa malo večkrat. Ampak ju je hitro izučilo.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rožice na okenski polici
1.11.2004 20:44:30   
Pia73
jaz imam vijolice in družinsko srečo. Pa eno rožo, ki ne vem kako se imenuje, ima zelene liste notri pa malo svetlo zeleno do skoraj bele, pa niso difenbahije, ki preverjeno, tudi dobro uspevajo na okenski polici. Vse vzgojim sama. To mi je v full veselje. Imam malo prostora, potem pa na teh parih rožah izživljam svoje veselje. Ko zrastejo pa vse podarim in začnem znova. :rozica:

Lp Pia73

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rožice na okenski polici
2.11.2004 11:05:15   
Joe
Malika, zakaj pa nisi ohranila kaktuse kot hitrostne ovire?

Če pa imaš rada te kaktejaste rastline, si kupi npr. t.i. žive kamenčke (ki imajo na vrhu okenčka) ali kakšne mesnate kakteje brez bodic. Nekatere so strašno lepe.

Tudi trobentice in vijolice vzdržijo na toplem in na hladnem, če se prav spomnim.

Če lahko, namesti kakšen okvir ali ograjo okrog lončkov, da mali ne bo mogel prevrniti posameznega lončka. Svoj čas so jih prodajali v Baumaxu (ki je sicer slaba trgovina), takšne, ki so se dali sneti.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rožice na okenski polici
2.11.2004 20:44:56   
Sarina
Uh moje vijolice nad vročim radiatorjem na okenski polici dnevne sobe, kjer je cel dan sonce cvetijo kot nore :). Manj jih zalivam (ker dostikrat pozabim, so včasih že čisto suhe), bolj cvetijo :).:rozica::rozica:
Fulll so nezahtevne in zato so mi všeč!:)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?